byndr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Bugün internet haber sitelerinin çoğunda olan benimde İhlas Son Dakika com da okuduğum bir haberi güncel bölümünde paylaşmak istedim.
Konuyu paylaştıktan sonra modalatör incelemesinden sonra yayınlanacak diye bildirim geldi.
Ne yazıkki bu konu sansüre takıldı .
Önce olabilir dedim.
Sonra ise bu haberle alakalı o programın yapımcısının SDN ye bir müddet önce yaptığı ihtar aklıma geldi.
Acaba SDN bu kişiden çekiniyormu diye aklıma geldi.
Asıl üzüldüğüm konu ise neden bu konunum yayınlanmadığı, sakıncasının ne olduğu hakkında modelatörler tarafından bir bilgi verilmemesi oldu.
En azından bilgi verilse biz de onagöre hakeket eder ve konuları açarken daha dikkatli oluruz diye düşündüm. Ben burada üye isem SDN nin görevi beni her konuda bilg,ilendirmek olmalıdır.
Kolluk bende Kıllık bende gibi bir durum algıladım.
SDN form hakkında konu açılıyor formun tadı kaçtı, üye alınsınmı gibi.
SDN bu kafayla giderse daha çok böyle konularla muhatap olur.
Severek hergün defalarca girdiğim haberleri okuduğum SDN ye bundan sonra sık sık girmeme konu açmama ve cevap vermeme kararı aldım.
Hepinizi ALLAH'a Emanet ediyorum.
Konuyu paylaştıktan sonra modalatör incelemesinden sonra yayınlanacak diye bildirim geldi.
Ne yazıkki bu konu sansüre takıldı .
Önce olabilir dedim.
Sonra ise bu haberle alakalı o programın yapımcısının SDN ye bir müddet önce yaptığı ihtar aklıma geldi.
Acaba SDN bu kişiden çekiniyormu diye aklıma geldi.
Asıl üzüldüğüm konu ise neden bu konunum yayınlanmadığı, sakıncasının ne olduğu hakkında modelatörler tarafından bir bilgi verilmemesi oldu.
En azından bilgi verilse biz de onagöre hakeket eder ve konuları açarken daha dikkatli oluruz diye düşündüm. Ben burada üye isem SDN nin görevi beni her konuda bilg,ilendirmek olmalıdır.
Kolluk bende Kıllık bende gibi bir durum algıladım.
SDN form hakkında konu açılıyor formun tadı kaçtı, üye alınsınmı gibi.
SDN bu kafayla giderse daha çok böyle konularla muhatap olur.
Severek hergün defalarca girdiğim haberleri okuduğum SDN ye bundan sonra sık sık girmeme konu açmama ve cevap vermeme kararı aldım.
Hepinizi ALLAH'a Emanet ediyorum.