Moderatör sansürü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byndr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bugün internet haber sitelerinin çoğunda olan benimde İhlas Son Dakika com da okuduğum bir haberi güncel bölümünde paylaşmak istedim.
Konuyu paylaştıktan sonra modalatör incelemesinden sonra yayınlanacak diye bildirim geldi.
Ne yazıkki bu konu sansüre takıldı .
Önce olabilir dedim.
Sonra ise bu haberle alakalı o programın yapımcısının SDN ye bir müddet önce yaptığı ihtar aklıma geldi.
Acaba SDN bu kişiden çekiniyormu diye aklıma geldi.

Asıl üzüldüğüm konu ise neden bu konunum yayınlanmadığı, sakıncasının ne olduğu hakkında modelatörler tarafından bir bilgi verilmemesi oldu.
En azından bilgi verilse biz de onagöre hakeket eder ve konuları açarken daha dikkatli oluruz diye düşündüm. Ben burada üye isem SDN nin görevi beni her konuda bilg,ilendirmek olmalıdır.
Kolluk bende Kıllık bende gibi bir durum algıladım.

SDN form hakkında konu açılıyor formun tadı kaçtı, üye alınsınmı gibi.
SDN bu kafayla giderse daha çok böyle konularla muhatap olur.

Severek hergün defalarca girdiğim haberleri okuduğum SDN ye bundan sonra sık sık girmeme konu açmama ve cevap vermeme kararı aldım.

Hepinizi ALLAH'a Emanet ediyorum.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
önümüz kış havalar soğuyor pireye kızıp yorganı yakma doğru bildiğinden de şaşma

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kaynak belirtilmemiş. Bölümü yanlış. Bu yüzden yayınlanmamış

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Mila , Arkadasa buradan mi bildiriyorsunuz ?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Modelator ne Allah askina? madem kelimeyi bilmiyorsun Turkcesini kullan forum yoneticisi forum gorevlisi yaz...

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
eğer o adamın videolarıysa uzak dursun. Yönetim en iyisini yapmış bence.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bence moderatör arkadaşlar konunun durumu hakknda yayınlanamayacak bi konuysa konuyu açan üyeye küçücük bi açıklama yapabilir.. Benim şahsi fikrim bu yönde..

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen katılıyorum yayınlanmıyorsa mesajla bildirilmesi iyi olur.Geçenlerde bende bir video paylaştım yayınlanmadı abd askerleri koyuna sopayla vurarak öldürüyolar.Çok vahşiydi iyiki yayınlanmadı.:crying:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Geçenlerde bende bir konu açtım,siyasi olduğu gerekçesiyle konu açılmadı.Redfoks bana bunu mesaj ile bildirdi.Diyeceğim konu açılmadığında mesaj ile bilgi veriliyor zaten.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şunu görebiliyor olmanız lazım:

di-1CYG.png

Açmış olduğunuz konu spor ile alakalı. Gündeme açarsanız onaya takılır.

Ayrıca açmış olduğunuz konuya aktif kaynak vermeniz gerekmektedir. Siz sadece alıntı yazmışsınız. Forum kurallarına göre bu yasak.

Saygılar...

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Dikatatımızı dağıtmadan SDN foruma bilgi paylaşımı yaparız

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sırf açıklama ihtiyacı duydum o yüzden girdim.

SDN yönetimi savunmaya geçmiş.
BEN KONU AÇILMADIĞI İÇİN KIZGIN DEĞİLİM.
Açılmama sebebini bildirmediğiniz için kızdım.
Üstel,ik konu yanlış yerde açıldığı zaman konuyu taşıyorsunuz o yüzden yanlış bölüm diye mazeretin arkasına saklanmayın.
Açılmama nedeni olarak kaynak yok diye bilgi verseydiniz kaynağınıda Hatta Yazının başındaki (İhlas Son Dakika) metninide eklerdim.

Tekrar söylüyorum Açılmama sebebi hakkında bilgi vermediğiniz için kızgınım.

Üstelik zırt pırt konu açan açan biri değilim. Fazla bilmiyorda olabilirim. Neticede Form kuralları ALLAH kuralı değil.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuyu niye sildiğimiz belirtilmiş zaten daha ne yapmamızı bekliyorsunuz?

Konuyu yanlış bölüme açmanın ve de kaynak belirtmemenin ayrı ayrı cezaları bile var. Ki bunu size uygulamadık.

Forum kuralları forumun düzeni açısından gerekli ve de üyeler bu kuralları bilmek zorundalar. Bizim görevimiz de bunu sağlıklı bir biçimde uygulamak.

Reaksiyon puanı
10,327
konuyu açan arkadaşa bir teşekkür borcum var; çünki aynı şeyi ben de yazmak istemiştim, vazgeçtim sonra. geçen gün bir konu açmıştım, kaynak vermiştim ve uygun bölüme de açtığımı zannediyorum. yayınlanmadı. dini bir konuydu ve ilgili bölüme de yazmıştım zaten.

ondan birkaç gün önce de gündem bölümüne gündemle alakalı bi kaç saat arayla iki ayrı konu göndermiştim. yayınlanmadı. hepsi kaynaklıydı ve konmuş olan kurallara uygundu. yine aynı bölüme başkasının açtığı bir konuya aynı günlerde bir yorum yazmıştım, onay gerektiriyordu ve o da yayınlanmadı.

olabilir, belki yaptığım yorumda bir sakınca görüldü, bunu anlayabilirim; fakat konuların kuraldışı bir özelliği yoktu. halbuki benzer konu olup olmadığına da bakmıştım.

bunların hepsine ben de razıyım, tıpkı konuyu açan arkadaş gibi... ne ki, ben de en azından ufacık bir bilgilendirmeyi beklerim. bunu burada yorumlarıyla, yazdıklarıyla emeği olan biri olarak hak ettiğime inanıyorum. yav sadece ufacık bir bilgilendirme, çok mu zor?

cidden çok kırıldım, bu yüzden ki epeydir siteye girmeye gönlüm elvermiyor artık. nihayetinde biz burada kimseden sadaka istemiyoruz, para pul karşılığı dünyevi menfaat temin etmiyoruz. neden bu kadar hoyrat, neden bu kadar kırıcı, incitici davranıyorsunuz moderatör arkadaşlar?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Her şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.Acun örneğinde olduğu gibi o sebeple forum kurallarına uygun konular açalım.

Silinen konularda gerektiği zaman PM'de atılıyor. Bu konununda fazla uzamasına gerek yok.Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...