• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Moderatör Olmak İster Misiniz?

pesimist

Rektör
Emektar
Merhaba arkadaşlar,

Tv / Radyo Dünyası ve Diziler kategorilerine moderatör olmak ister misiniz?

Moderatör olacak üyemiz/üyelerimizden istediğimiz şeyler ise;

- Bölümde sürekli konu açarak o bölümü canlı tutması
- Dizilerden ve Televizyonda olan güncel haberleri takip ederek paylaşması
- Dizilerin son bölümlerini, fragmanlarını bölümünde paylaşması.

Moderatör olmak isteyen arkadaşlar başvurusunu buraya tıklayarak yapabilir.

Herkese iyi çalışmalar.

Dizi tv bayagi takip eden var yok mudur buraya gönüllü :)

:D ben oyuncuyum oyun bölümü ve torrent ile ilgili olsa hemen başvururdum :D

Android ve Bilgisayar bölümü gibi olmasın bize yeter. Sağlam mod çıkacağına inanıyorum bu sefer.

Küçücük bir öz eleştiri ; Son zamanlarda forumdaki moderatör sayısı oldukça fazla ve bazı moderatörler forum konularına katılım noktasında hiç aktif değil. Bu zevkli ve kolay bölümü idare etme görevi onlardan birisine de verilebilir ve aktifliğin devamı sağlanabilirdi diye düşünüyorum.

Neyse Azda Olsa İlgileneliyim Bari Elimden Geldiğince

Forumun arka planı daha eğlenceli, haberiniz olsun :D

Foruma mod çekmek için yönetici çabaları :)

Allah'a şükür öyle bir sıkıntımız yok :) Kalitemiz de farkımız da ortada, ki bu sebeple siz de buradasınız.

Şimdi doldurdum hocam. İsterseniz benide yapabilirsiniz. Marvel ve çeşitli twitter da takip ettiğim yayın kuruluşları var. Ayrıca kayıt olduğum birkaç site daha var. Sdn için yaparım elbet.

Hemen Aklıma Şu Video Geldi Ortalık Biraz Şenlensin:D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hemen Aklıma Şu Video Geldi Ortalık Biraz Şenlensin:D

SDN gençlik kolları :D:D:D:D

İnşallah yararlı paylaşımlarda bulunulur, yeni moderetör adayı olacaklara, adaylara, iyi şanslar :)

[video=youtube;xidybGGKqrI]https://www.youtube.com/watch?v=xidybGGKqrI&app=desktop[/video]
Kusura Bakma Telefondan Paylaştım Ondan Öyle Oldu.

Allah'a şükür öyle bir sıkıntımız yok :) Kalitemiz de farkımız da ortada, ki bu sebeple siz de buradasınız.

Orası öyle de, ne bileyim eskiden bir mod başvusuru konusu açınca sürekli konu aktif olurdu. Ama bu konu pek aktif görünmedi. :) Belki de mod olmak isteyen arkadaşlar göremedi.
Bence bu tür forumu ilgilendiren konular sitenin başına tutturulmalı ki herkes görsün. ;)

Sırf bu bölüm için üye oldum diyebilirim, uzun süredir misafir olarak takip ettiğim bir forum olsa da.
Artık dizi izleyip sürekli uyumaktan bıktım şimdi dizileri paylaşma vakti, nasip olursa. :)

Başarılar.

Olmak isterdim ama ilgimi çekmeyen dizi filmleri takip etmiyorum bi de çok vaktim olmuyor.

Sırf bu bölüm için üye oldum diyebilirim, uzun süredir misafir olarak takip ettiğim bir forum olsa da.
Artık dizi izleyip sürekli uyumaktan bıktım şimdi dizileri paylaşma vakti, nasip olursa. :)

Başarılar.

Üye olarak da aramıza hoş geldin :)