Tükenir Kalem
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
AliABan![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Boş vaatlerle milleti kandıranı banlarım.![]()
Sdn ye adı bilinmeyen hatunlarla dolu havuz yaptıracağım![]()
3 aydır gitmiştim trden şimdi tekrar dönüyorum memlekete ama sen hala açsın ...... la bi doymadın gitti.. gel sen amcana seni doyursunBugün çok sessiz kalmış buralar yav, yok mu yemek ısmarlayanlar filan![]()
3 aydır gitmiştim trden şimdi tekrar dönüyorum memlekete ama sen hala açsın ...... la bi doymadın gitti.. gel sen amcana seni doyursun:w00t:
Allah Gözünü ve ve Gönlünü doyursun.....Öğrenci her zaman açtır![]()
Kendi yöneticimi kendim seçmek istiyorum. Demokratik bir ülkediyiz dimi [MENTION=63117]friendly[/MENTION] Abi
Yeni moderatör birtek seni kontrol edecek değil. Yazılarini sebepsiz yere silen , konularina kilit vuran moderator , kac dakika moderator olarak gorevde kalicak sanki.
Sadece ben mi?? oy kullanacağım sen de kullanacaksın arkadaş
beyler tartışmaya gerek yok. yöneticiler belirliyor.sinirlenmenize gerek yok.Kullanmiyorum allah allah zorlami. Buraya gelecek moderator senin benim ile ayni dusunceyi paylasacak moderator olmasina gerek yok , oyle olursa arkana adam almis olursun. Buraya herkese esit davranacak moderator alinmasi lazim , oyla olmaz bu iş. Sinifa baskan secmiyoruz.
Sadece ben mi?? oy kullanacağım sen de kullanacaksın arkadaş
Ceza almamış olma olayını bi saymasak ?![]()
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki kategorilerle ilgili moderatör alımları yapılacaktır:
Moderatörlük başvurularında aradığımız kriterler ise şu şekilde:
- Yazılım
- Donanım
- İşletim Sistemleri
- Programlama
- İnternet
- Uydu Teknolojileri
- Ev Elektroniği
- Mobil Dünya
- Webmaster Dünyası
- Eğlence
- Motorlu Taşıtlar ve Ulaşım Araçları
- Sağlıklı Yaşam
- Konu Dışı
Moderatörlük başvurusu için tıklayınız...
- Daha önce hiç ceza almamış olması (Kırmızı Kart).
- Minimum 400 mesajı bulunması.
- Bölümünde düzenli olarak konu açması.
Yeni kategorimiz ve bölümlerimiz de açıldı!
Bu arada yeni kategorileri ve bölümleri açarak yapımızı genişletmeye devam ediyoruz.
İşte yeni açılan kategorimiz:
İnternetten Alışveriş
Yeni açılan bölümlerimiz:
Android Temalar
Android PC Yazılımları
Xposed Framework Modülleri
Android Tabletler
Windows RT Tabletler
Kızılelma
Kurt Seyit ve Şura
Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. Moderatörlük başvurularınızı bekliyoruz. :flowers:
Ceza almamış olma olayını bi saymasak ?![]()
Onu hallederiz 400 mesaj dediğin nedir kiSaymayalım da mesaj sayın da yetersiz![]()
Kullanmiyorum allah allah zorlami. Buraya gelecek moderator senin benim ile ayni dusunceyi paylasacak moderator olmasina gerek yok , oyle olursa arkana adam almis olursun. Buraya herkese esit davranacak moderator alinmasi lazim , oyla olmaz bu iş. Sinifa baskan secmiyoruz.
Saymayalım da mesaj sayın da yetersiz![]()