• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Moderatör Olmak İster misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün çok sessiz kalmış buralar yav, yok mu yemek ısmarlayanlar filan :D

Eğer beni seçerseniz siteye giriş yapıldığında karşınıza striptiz yapan bir bayan çıkacak ve size Hoşgeldiniz diyecek ayrıca üyelerin konu açmalarını teşvik ettirmek içinde konu aç butonunun yanına konuyu açtıysan tıkla bende Sana birşeyler açacağım butonu ekleyerek striptiz yapan ablayla konunun içeriği hakkında yeni açılımları konuşabileceksiniz :))
Hayırlı Cumalar :))

kardeş yıktın beni ya Allah'ta seni yıksın gülmekten :D

Kategori açarken fikirleşip öyle açıyorlar sanırım.(yanlış biliyorsam üstüme gelmeyin,ygsye 5 gün kaldı :D)

Seni forumdan atabilecek mod arayışımız devam ediyor [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] :P

[MENTION=19025]AliA[/MENTION]'nin bildirimleri düzgün çalışıyor. :P

Benim açığımı bulacak mod daha bu foruma gelmedi :P

[MENTION=19025]AliA[/MENTION] bir dahaki alimlar ne zaman olucak

Hiç belli olmuyor. Ne zaman ihtiyaç duyulursa o zaman ama çoğunlukla yılda 2 defa alımlar açılıyor. [MENTION=386284]krkmzmrt[/MENTION]

Mod olacagimdan degil de, yedigim kirmizi kart basima bela oldu :P

Hakem yap bi güzellik be :D

Mobil dünyada aday oldum inşAllah hayirlisi olur tüm arkadaslara başarilar hakkimizda hayirlisi olmasi dilekleriylr

Eğlence konusunda olabilirim [MENTION=19025]AliA[/MENTION]

Başvurulara devam o zaman. :)

Rakip elemek lazım :D iş hacmimi büyütmeliyim

Ey ahâli! eğer bana oy verirseniz okullar kapanacak,SDN üyelerinin hepsine iş imkanı verilecek, susuzluk sorunu giderilecek, SDN üyeleri burjuva sayılacak toplumda herkesten önce olacak gelecek için black'i seçin:)

Boş vaatlerle milleti kandıranı banlarım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...