Moderatör Olmak İster Misiniz?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tambjk

Profesör
Katılım
10 Mayıs 2011
Mesajlar
3,263
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Herhangi bir takım ile koyu taraftarlık bağı olup, spor bölümünde çok aktif birinin spor modu olmaması gerekiyor bence. Yoksa bu kavgalar tartışmalar bitmez :)
 

EropaKING

Profesör
Katılım
29 Temmuz 2009
Mesajlar
1,652
Reaksiyon puanı
17
Puanları
0
Spor moderatörü olacak olan arkadaş veya arkadaşlara küçük bir öneri.

Bu görevi yapmanız için, olağanüstü bir sabrınız olması gerekir.

Şuan, benim bu arkadaşa ve bir başka arkadaşa cevap vermeyip, sabırla sustuğum gibi.

Unutmayın, 4 farklı görüşün, taraftarlığın olduğu bir bölümde görev yapacaksınız.
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] ve [MENTION=19025]AliA[/MENTION] (by efsane ve Karargaht da bu grubun içindedir)...Forumu Forum yapan, Spor Bölümünü Adam eden ADAMlar... RABBIM Kendilerinden Razı olsun.

Renklere göre forum içinde bazı gereksiz yapay DÜŞMANLIKLAR ve AYRIMLAR yaratılmak istense de bu kardeşlerimin foruma kattıkları çok şey olduğunu düşünüyorum.

Renklerin kör ettiği gözler yerine, biraz olsun Kişilerin bu foruma neler Kattıklarına bakılsaydı belki daha iyi olurdu ama...Neyse..Bazen sadece, [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] kardeşimin dediği gibi SABRETMEK gerekiyor. Hele ki Spor bölümü bence tam bir beladır..Ateşten gömlektir.. Hiç yoktan yere kendini ateşe atmaktır.. O yüzden bence, ancak yukarıda saydıklarım gibi işini Aşk ile, sevgi ile yapacaklar yeltensin bu işe..

Bu arada Mod olmak isteyen herkese şimdiden başarılar...inşAllah görevlerini layıkı ile yerine getirirler...
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Ben elimden geldiğince sabırlı oldum. Yönetim böyle uygun görmüşse, bana saygı duymak düşer.

Zaten ben daha önce bırakmak istemiştim. Fenerbahçeli bir arkadaş gelsin istedim. [MENTION=376]pesimist[/MENTION] bilir.

Ben spor bölümü için her şeyi yaptım. Gerekirse giderim dedim.

O kadar laf söylediler sustum.

Gelecek olan arkadaşla beraber mi çalışırım bilmiyorum. Ama her ne olursa olsun, arkadaşa yardım ederim. Elimden geleni yaparım, yardım isterse.

Görev arkadaşlarıma, büyük sabır diliyorum. Tekrar söylüyorum, takım tutmaması çok büyük artısı olur.

Benden daha iyisi gelecekse, ben zaten kendim bırakırım. Önemli olan forumun güzel bir düzene girmesi, benim ne yaptığım değil.
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Spor bölümünde bugüne kadar yapılanlara asıl susan biz olduk. İnsanlar reklamlarını yapıp durmaktan işlerini yapmayı ihmal etmeseler bugün yeniden moderatör alımına ihtiyaç doğmazdı elbet..
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
Takla atmaktan vazgeçin ya az DELIKANLI olun yeter. (Uzun zamandir, spor bölümündekı konulara yazmiyim etmiyim susayim görmezden geleyim diyorum ama insanı ateşin içine çekmek için elizden geleni yapiyorsunuz,Sonra kalkip herşey de ne olursa olsun kendinizi haklı çıkariyorsunuz üç beş maşa zaten kime neye hizmet ettiği belli bide kalkmiş şundan bundan bahsediyor göz var nizam var ya)
 

IThelp

Profesör
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
Burda neler olduğunu neler döndünü farkındayız inş yöneticilerimiz de bunu görür kişiler belli yorumlarından
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] ve @ALİA @Karargaht ve diğer arkadaşlar hepsi de işlerini laikiile yapıyorlar arkadaşımız dediği gibi forum forum yapan bu arkadaşlar ama diğer üyeler icinde bir gruplaşma olduğu acık ve net gözüküyor

örnek verim arkadaşın biri spor bölümünde modluk istiyor sözde tarafsız ama(fenerbahçeli)saygım var ama hemen yan konuya geçmiş galatasasay konusuna real madrid haberini paylaşmış:)
 

Korpe

Rektör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
10,169
Reaksiyon puanı
16
Puanları
0
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] inşallah mod olursun ..
 

IThelp

Profesör
Katılım
11 Nisan 2011
Mesajlar
4,314
Reaksiyon puanı
19
Puanları
0
@IThelp inşallah mod olursun ..

neye istinaden söyledin yanılıyor ola bilirim de ama düşündüğün gibi değil burda kimse taraflık yapmıyor demek istediğim zaten yapan mod arkadaşımız varsa bizden önce [MENTION=376]pesimist[/MENTION] ve diğer forum yöneticileri müdahale ederler gerekeni yaparlar

Öyle bir niyetim yok olsaydı zaten burda tartışmazdım forum doldurur beklemeye gecerdim ben böylede iyim foruma bir katkı yapacaksam da mod olarak değil normal bir üye olarakda katkıda bulunurum beni sakın fenerbahçe düşmanı ve ya bir fenerbahçeli ve ya bjk li mod karşıtı olarak görmeyin sadece forumda bir kaç kişi olayı başka yerlere cekiyor yorumları okursanız kim olduğunu anlarsınız kendinde şüpe eden varsa birazdan yazar buraya
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
yeni adayları korkutmayın, yetkili olarak bu göreve yeni arkadaşları heveslendirmek yerine tam tersine asılsız şekilde yorumlar yapıyorsunuz. Hala dediğim gibi şu anki yetkili arkadaşlar görevini hala yapamıyor, beceremiyor bana göre. Sabırla vs alakası yok olayın, görevini düzgün yapsın, her tarafa eşit olsun canımızı yesin... zaten görülüyorki herkesle olan bi sorun değil 2 yetkiliyle ilgili sorun var ama genele yaymaya çalışıyorlar kendilerine bakmıyolar malesef..

yeni arkadaşlara şimdiden başarılar.. :)
 

aagkn

Profesör
Katılım
9 Ocak 2011
Mesajlar
2,164
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
Sabırdan sükunetten falan bahsedilmişte, an itibari ile Sabra ihtiyacı olan grup bizleriz ve sınırlarımız zorlanıyor, kendi aramızda dahi yaptığımız şakalar, konuşmalar büyük bir titizlikle! inceleniyor.

Olması gereken ise, tuttuğu takımın fanatiği olan kişilerin yetkilendirilmemesi, eğer yetkiliyse bir an önce yetkilerinin alınması.

Forumda Şahsı üzerine tartışmaların yoğun olduğu kişiler ise yetkilerinin alınmasını beklememeli bile.
 

RedQueen

Asistan
Katılım
11 Aralık 2012
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
Spor bölümünde bencede ayrımcılık olmamalı. Yok şu düşmanlığı , bu düşmanlığı çok saçma bence. Biz hepimiz bir bütünüz ve kardeşiz takımlar mı girecek aramıza ? Bu kadar düştük mü biz ? Hayır tabi ki. İnşALLAH görevini layıkıyla yapacak güzel bir kardeşimiz seçilir.

Saygılarımla..
 

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Katılım
27 Haziran 2009
Mesajlar
714
Reaksiyon puanı
17
Puanları
18
Yeni moderatör olacak arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Herkes için hayırlısı olsun. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst