- Reaksiyon puanı
- 104
Moderatör Olmak İster Misiniz?
Hayır
![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Başvuracak adaylara şimdiden başarılar dilerim
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Moderatör Olmak İster Misiniz?
[MENTION=131490]Worlock[/MENTION] Sen Ne zaman Mod olacaksın yahu.Arkadaşlar başvurularımızı yapalımolmaz diye bir şey yok
Spor Bölümünede yap Kardeşim.İşletim sistemleri bölümünde bir başvuru yapalım bakalım =)
@Worlock Sen Ne zaman Mod olacaksın yahu.
Bi bitmedi senin stajında yav.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Spor Bölümünede yap Kardeşim.![]()
Senin Herkesden fazla Tarafsız olacağına İnancımız tam.Abi inan onu düşündüm ama ben spor konusunda konu FENERBAHÇE olunca tarafsız olamıyorum.=)
O değilde 2. el bölümüne moderatör olacak arkadaş günde 3 konuyu nasıl açsın.. Adam 1 hafta sonra iç çamaşırlarını satılığa çıkarır
Şaka bir yana, görevini layıkıyla yapacak kişilerin olmasını dilerim
Spor bölümüne gerçekten takım tutmayan biri gerek. Sözde tarafsız modlar haketmiyor orayı.![]()
haci bende ilk bunu dusundum. bu adam ne yapacak diye2. el magazasi acmazsa burda iflas eder
Fenerbahceli arkadaslar tum memlekette kadrolasmis buna rakip takim yonetimleri de dahil. bi burada kadrolasamamis. simdi de burda aday ustune aday cikariyorlar aralarindan![]()
@Worlock ya istifa et ya da juriyi goreve davet et artik, yeter da![]()
Spor bölümüne gerçekten takım tutmayan biri gerek. Sözde tarafsız modlar haketmiyor orayı.![]()
Dileklerinizin Gerçekleşmesi Dileklerimle...!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birde İstenilen şartlara Özellikle Spor Bölümü İçin;
Tarafsız Olması.
SDN 'de Yetkili olduğunda Kendini Kaf Dağında görmemesi.
Gibi Özelliklerde eklense idi iyi olurdu.![]()
@REDFOKS sizler hangi bölüme mod. alınacağı kararlaştırmışınız lakin nacizhane fikrim sinema bölümü içinde bir mod. görevlendirmek uygun olmazmı zira orasıda oldukça aktif bir yer
Çok Sevindim.İnşaallah Kabul Edilirsin.Abim desteğin ile inşAllaah spor bölümünde başuvur yaptım ama pek de ümidim yok. =)