Moderatör Olmak İster Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cerecc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne kadar veriyorlarmış.yoksa bedava işçimi arıyorlar?

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
400 civarı mesajım var ama yine de başvurdum. Arkadaşlara başarılar.

azkader

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yetkilendirileceği bölüme günlük en az 3 konu açması

maaş filan verilçekmi yoksa adam hayrina mi konu aççak siteye yada ben mod oldum oglum havaliyim mi diye düşünçek :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
işte militarist işte yorum :)

dyrqxx.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
3 evetle uğurluyoruz :D :D

eskort

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım Forumunuz da Isıtma,soğutma ,klima konusu hakkında bölüm yok,yeni yeni arkadaşlarımız konu açıyor.9 köy,Mat35 ve ben yetki alabilirsek uçururuz bu isim altında açılacak bölümü.Görüşelim.Benim profesyonel mesleğim İklimlendirme.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaşım Forumunuz da Isıtma,soğutma ,klima konusu hakkında bölüm yok,yeni yeni arkadaşlarımız konu açıyor.9 köy,Mat35 ve ben yetki alabilirsek uçururuz bu isim altında açılacak bölümü.Görüşelim.Benim profesyonel mesleğim İklimlendirme.

Önce uçurun ondan sonra modluk. Pazarlık mı yapıyosun yani? :) Mod olunca ne değişecek? Modluk yetkisiyle nasıl konular açıcaksınız yani? Modluk nedir? Konu başlığını düzenler. Ya da suç işleyeni banlar? Başka nedir yani? Yeri gelmişken, ben yazılım haberleri bölümünde mod başvurusu yaptığımda sadece başlıkları düzenleyebilmek için yapmıştım. 3 evet alamadım anlaşılan şerh koyanlar oldu, canları sağolsun. Küsmedim. O bölüm hala uçuyor.

Klima bölümü yanlışım yoksa yeni açıldı. 3 mod çok değil mi? 1 mod yeter. O da bugün üye olmuş biri olamaz heralde. Olmamalı. Amaç ne amaç? Aklıma şeytanca fikirler geliyor. O bölüme kapağı atıp gündem spor ya da diğer bölümlerden adam uçurmak mı yoksa? Derin internet mi? :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
baya oldu sanırım arkadaşlar oylamalara geçmiştir :)
yeni üyelerin olmamasında ki sebepler bellidir bence militarist
kim olsa ön yargı ile bakar.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Önce uçurun ondan sonra modluk. Pazarlık mı yapıyosun yani? :) Mod olunca ne değişecek? Modluk yetkisiyle nasıl konular açıcaksınız yani? Modluk nedir? Konu başlığını düzenler. Ya da suç işleyeni banlar? Başka nedir yani? Yeri gelmişken, ben yazılım haberleri bölümünde mod başvurusu yaptığımda sadece başlıkları düzenleyebilmek için yapmıştım. 3 evet alamadım anlaşılan şerh koyanlar oldu, canları sağolsun. Küsmedim. O bölüm hala uçuyor.

Klima bölümü yanlışım yoksa yeni açıldı. 3 mod çok değil mi? 1 mod yeter. O da bugün üye olmuş biri olamaz heralde. Olmamalı. Amaç ne amaç? Aklıma şeytanca fikirler geliyor. O bölüme kapağı atıp gündem spor ya da diğer bölümlerden adam uçurmak mı yoksa? Derin internet mi? :)

Bırak da bunun cevabını biz verelim istersen.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Mod olmak istiyorum :P

SaidS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=47620]spybot[/MENTION] bu ölü haberi diriltip kaç heveslinin kalbine hançer sapladığının farkında mısın ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...