tambjk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
Sende mi brütüs
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
@re13el , ben dahil bu söylemin form dolduran arkadaşlara hakaret gibi olmadı mı ?
@re13el , ben dahil bu söylemin form dolduran arkadaşlara hakaret gibi olmadı mı ?
Ben gerçi bir kere mod'luk başvurusu yapmıştım kabul edilmemişti bir kere daha yapacağımı sanmıyorum, konu bu değil, bence modluk zor zanaat. Sorumluluk ister. Fazla heves etmemek lazım. Sıradan üye olmak da güzel.
Sözüm meclisden dışarı, modluk başvurularında Türk sitelerinde yaş da önemli bir kriter. Yaşınız ne kadar gençse şansınız o kadar artar. Benim tahminime göre bir sitenin 30 yaşındaki bir admini 40 yaşındaki bir moda görev veremiyor. Rica etmek zorunda olduğu gibi bir hava oluşacağından dikkate alınmıyor. 15 yaşındaki bir moda hadi bakalım kerata şu bölümü şu bölüme taşı demek daha kolay olsa gerek. Eyyorlamam bu kaddar.
Kahretmesin 407 mesaj daha :crying:
Eğer forumda 15 yaşında bir mod varsa adminler açıklasınona göre kapatıcam hesabımı.
Ben gerçi bir kere mod'luk başvurusu yapmıştım kabul edilmemişti bir kere daha yapacağımı sanmıyorum, konu bu değil, bence modluk zor zanaat. Sorumluluk ister. Fazla heves etmemek lazım. Sıradan üye olmak da güzel.
Sözüm meclisden dışarı, modluk başvurularında Türk sitelerinde yaş da önemli bir kriter. Yaşınız ne kadar gençse şansınız o kadar artar. Benim tahminime göre bir sitenin 30 yaşındaki bir admini 40 yaşındaki bir moda görev veremiyor. Rica etmek zorunda olduğu gibi bir hava oluşacağından dikkate alınmıyor. 15 yaşındaki bir moda hadi bakalım kerata şu bölümü şu bölüme taşı demek daha kolay olsa gerek. Eyyorlamam bu kaddar.
Çok haklısın.Arkadaşlar bu olayın yaşla başla ne alakası var.Tamam sorumluluk meselesi fakat mesela @aquess1999 arkadaşım forumda gayet tanındığını varsayıyorum hep görürüm kendisini.Mod olmayıda hak eden birisi.Misal ben mod olsam halledemem kaldıramam olayı ama bu kapasitesi olan insanlarda var.Ben 16 yaşımda olmama rağmen psikolojiyle ilgili yazdığım konu silindi.Ve buna çok şaşırmıştım.Bir uyarı verseydiniz keşke.Kesinlikle lafım yok fakat bazı şeyler yaşa bağlanıyor.Biraz lütfen gençlere saygı.Bu arada bu benm düşüncem lütfen bana hakaret edicek şeyler düşünüp yazmayın , @Loki Rulez Adamsın adam yazmışsın Bence @Militarist çok haklı az önce okudum.2. Paragrafında tamamen doğru şeyler demiş.Bende hatalı şeyler yazmışımdır büyük ihtimal , Bazı şeyler yaşa bağlanmalı ama sırf yaş olmadığı içinde dışlanılmaması gerekir heralde değilmi @patientia
Forum moderatörlerinin yaş ortalamasını çıkarsak eminim en az 25 çıkar, bu da dediğinizi çürütmeye yeter![]()
Çok haklısın.
+1Sorumluluğunu tam yapan bi kişinin yaşının küçük veya büyük olması hiç farketmez diye düşünüyorum![]()
Modum Kimin teorisini çürütmek oluyor bu?Forum moderatörlerinin yaş ortalamasını çıkarsak eminim en az 25 çıkar, bu da dediğinizi çürütmeye yeter![]()
Onlar bu konuda daha rahatlar diye tahmin ediyorum XDAdevelopta falan genelde yorumlar genç ağızlar tarafından yapılıyor adminler modlar nasıllar anlayamadım ama orda yaş faktörü daha azdır herhalde.Son sözlerim bu konuda ve iddiam o dur ki Türk forumlarının % 80 inden fazlasında işleyiş o şekil. Yabancı forumlarda durum ne bilmiyorum.
İyi geceler...Tabi bu mesajla olacak iş değil ama tecrübe gerekir biraz.90.000 biraz fazla tabi ama sen mesela uzun zamandır buradasın , mesajın tecrübeni gösteriyor eminim gerçek tecrübendir.Son bir kelime daha edeyim. Eski zamanlarda ortalıkta adminler ve moderatörler pek görünmezdi diye hatırlıyorum. Adminin bir rumuzu olurdu onunla muhabbete girerdi gireceği zaman. Bir suç işlendiği zaman admin hesabından banlardı kimi banlayacaksa artık. Yine sözüm meclisden dışarı, bir adminin 90.000 mesajı olur mu arkadaş? Konu biraz uzadı ama idare edin. Herkese iyi geceler.
tüm bu mesajlardan çıkarılacak sonuç beni mod yapınİyi geceler...Tabi bu mesajla olacak iş değil ama tecrübe gerekir biraz.90.000 biraz fazla tabi ama sen mesela uzun zamandır buradasın , mesajın tecrübeni gösteriyor eminim gerçek tecrübendir.![]()
İyi geceler...Tabi bu mesajla olacak iş değil ama tecrübe gerekir biraz.90.000 biraz fazla tabi ama sen mesela uzun zamandır buradasın , mesajın tecrübeni gösteriyor eminim gerçek tecrübendir.![]()
Ben başka bir şeyden bahsettim. Bir sitenin sahibinin kendi sitesinde üyelerle 90.000 yorum yazacak kadar iç içe olmaması gerektiğinden bahsettim.
Seni artık " Sör mathmazel profesör ilan ediyorum" Aslında demek istediğim ingiltere kraliçesi gelsede mod yapmazlar bizi.tüm bu mesajlardan çıkarılacak sonuç beni mod yapın![]()
Uzun lafın kısası. Admin yine olacak. Co admin yine olacak. Sup mod yine olacak. Mod yine olacak ama bu görevliler tek isim altında olacak. 20 tane mod yine olacak 20 sinin de farklı 1 hesapları daha olacak. Birisi banlandığı vakit bu mod tarafından banlanmıştır şeklinde olacak. Ahmet tarafından mehmet tarafından banlanmış olmayacak. Mod tarafından banlanmış olacak. Ahmet mehmet yine forumun içinde olacak ama ahmet mehmet olarak olacak. Ben böyle bir sistemi savunuyorum. Hayal ediyorum diyelim biz buna![]()