Moderatör Olmak İster Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dolduran doldurana, neyse ki yöneticiler doğru kişileri seçecektir.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=126564]re13el[/MENTION] , ben dahil bu söylemin form dolduran arkadaşlara hakaret gibi olmadı mı ?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@re13el , ben dahil bu söylemin form dolduran arkadaşlara hakaret gibi olmadı mı ?

Mod'luk için doğru kişi olmamak ayıplanılacak bir durum mu? Forumda 10 kişi hariç geriye kalanlar sıradan üye, eğer ayıplanacak bir durumsa senin yaklaşımın geriye kalan herkese hakaret gibi omadı mı ? :) "Üye"liğin gözünü seveyim.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
@re13el , ben dahil bu söylemin form dolduran arkadaşlara hakaret gibi olmadı mı ?

Kendisini o şekilde hissedenlere göre hakaret gibi gelebilir tabi bu söylediğim tabi, ama hakaret etmenin aksine gerçek bir şey söyledim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
uzatmanın bir anlamı yok o halde söylem açık ve net.
gocunacak halimde yok bilgimin iyi olduğu bir konu için form doldurdum ötesi beni ilgilendirmez.
ben sadece üslubun yanlış olduğu kanaatindeyim.önüne gelen doldurmuş yanlış olmuş.isteyen ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşların formu doldurduğuna eminim.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
Kahretmesin 407 mesaj daha :crying:

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben gerçi bir kere mod'luk başvurusu yapmıştım kabul edilmemişti bir kere daha yapacağımı sanmıyorum, konu bu değil, bence modluk zor zanaat. Sorumluluk ister. Fazla heves etmemek lazım. Sıradan üye olmak da güzel.

Sözüm meclisden dışarı, modluk başvurularında Türk sitelerinde yaş da önemli bir kriter. Yaşınız ne kadar gençse şansınız o kadar artar. Benim tahminime göre bir sitenin 30 yaşındaki bir admini 40 yaşındaki bir moda görev veremiyor. Rica etmek zorunda olduğu gibi bir hava oluşacağından dikkate alınmıyor. 15 yaşındaki bir moda hadi bakalım kerata şu bölümü şu bölüme taşı demek daha kolay olsa gerek. Eyyorlamam bu kaddar.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Ben gerçi bir kere mod'luk başvurusu yapmıştım kabul edilmemişti bir kere daha yapacağımı sanmıyorum, konu bu değil, bence modluk zor zanaat. Sorumluluk ister. Fazla heves etmemek lazım. Sıradan üye olmak da güzel.

Sözüm meclisden dışarı, modluk başvurularında Türk sitelerinde yaş da önemli bir kriter. Yaşınız ne kadar gençse şansınız o kadar artar. Benim tahminime göre bir sitenin 30 yaşındaki bir admini 40 yaşındaki bir moda görev veremiyor. Rica etmek zorunda olduğu gibi bir hava oluşacağından dikkate alınmıyor. 15 yaşındaki bir moda hadi bakalım kerata şu bölümü şu bölüme taşı demek daha kolay olsa gerek. Eyyorlamam bu kaddar.

Eğer forumda 15 yaşında bir mod varsa adminler açıklasın :) ona göre kapatıcam hesabımı.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Sen varya, adamsın adam!

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar bu olayın yaşla başla ne alakası var.Tamam sorumluluk meselesi fakat mesela [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] arkadaşım forumda gayet tanındığını varsayıyorum hep görürüm kendisini.Mod olmayıda hak eden birisi.Misal ben mod olsam halledemem kaldıramam olayı ama bu kapasitesi olan insanlarda var.Ben 16 yaşımda olmama rağmen psikolojiyle ilgili yazdığım konu silindi.Ve buna çok şaşırmıştım.Bir uyarı verseydiniz keşke.Kesinlikle lafım yok fakat bazı şeyler yaşa bağlanıyor.Biraz lütfen gençlere saygı.Bu arada bu benm düşüncem lütfen bana hakaret edicek şeyler düşünüp yazmayın , [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] Adamsın adam yazmışsın Bence [MENTION=31973]Militarist[/MENTION] çok haklı az önce okudum.2. Paragrafında tamamen doğru şeyler demiş.Bende hatalı şeyler yazmışımdır büyük ihtimal , Bazı şeyler yaşa bağlanmalı ama sırf yaş olmadığı içinde dışlanılmaması gerekir heralde değilmi [MENTION=283626]patientia[/MENTION]

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

Forum moderatörlerinin yaş ortalamasını çıkarsak eminim en az 25 çıkar, bu da dediğinizi çürütmeye yeter :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Arkadaşlar bu olayın yaşla başla ne alakası var.Tamam sorumluluk meselesi fakat mesela @aquess1999 arkadaşım forumda gayet tanındığını varsayıyorum hep görürüm kendisini.Mod olmayıda hak eden birisi.Misal ben mod olsam halledemem kaldıramam olayı ama bu kapasitesi olan insanlarda var.Ben 16 yaşımda olmama rağmen psikolojiyle ilgili yazdığım konu silindi.Ve buna çok şaşırmıştım.Bir uyarı verseydiniz keşke.Kesinlikle lafım yok fakat bazı şeyler yaşa bağlanıyor.Biraz lütfen gençlere saygı.Bu arada bu benm düşüncem lütfen bana hakaret edicek şeyler düşünüp yazmayın , @Loki Rulez Adamsın adam yazmışsın Bence @Militarist çok haklı az önce okudum.2. Paragrafında tamamen doğru şeyler demiş.Bende hatalı şeyler yazmışımdır büyük ihtimal , Bazı şeyler yaşa bağlanmalı ama sırf yaş olmadığı içinde dışlanılmaması gerekir heralde değilmi @patientia
Çok haklısın.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sorumluluğunu tam yapan bi kişinin yaşının küçük veya büyük olması hiç farketmez diye düşünüyorum :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Forum moderatörlerinin yaş ortalamasını çıkarsak eminim en az 25 çıkar, bu da dediğinizi çürütmeye yeter :)

Sözüm meclisden dışarı dedim. Genel konuştum. SDN'yi kastetmedim. Ayrıca yaş ortalamasının bir anlamı yok. 70 yaşındaki bir dedeye modluk verilir ortalama yukarı çekilir. Bu 15 yaşındaki bir çocuğa modluk verilmiş olması gerçeğini değiştirmez.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Son sözlerim bu konuda ve iddiam o dur ki Türk forumlarının % 80 inden fazlasında işleyiş o şekil. Yabancı forumlarda durum ne bilmiyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
abi hergün 3 konu çok be :) öğrenciyiz bizimde sorumluluklarımız var dimi :D

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Son sözlerim bu konuda ve iddiam o dur ki Türk forumlarının % 80 inden fazlasında işleyiş o şekil. Yabancı forumlarda durum ne bilmiyorum.
Onlar bu konuda daha rahatlar diye tahmin ediyorum XDAdevelopta falan genelde yorumlar genç ağızlar tarafından yapılıyor adminler modlar nasıllar anlayamadım ama orda yaş faktörü daha azdır herhalde.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Son bir kelime daha edeyim. Eski zamanlarda ortalıkta adminler ve moderatörler pek görünmezdi diye hatırlıyorum. Adminin bir rumuzu olurdu onunla muhabbete girerdi gireceği zaman. Bir suç işlendiği zaman admin hesabından banlardı kimi banlayacaksa artık. Yine sözüm meclisden dışarı, bir adminin 90.000 mesajı olur mu arkadaş? Konu biraz uzadı ama idare edin. Herkese iyi geceler.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Son bir kelime daha edeyim. Eski zamanlarda ortalıkta adminler ve moderatörler pek görünmezdi diye hatırlıyorum. Adminin bir rumuzu olurdu onunla muhabbete girerdi gireceği zaman. Bir suç işlendiği zaman admin hesabından banlardı kimi banlayacaksa artık. Yine sözüm meclisden dışarı, bir adminin 90.000 mesajı olur mu arkadaş? Konu biraz uzadı ama idare edin. Herkese iyi geceler.
İyi geceler...Tabi bu mesajla olacak iş değil ama tecrübe gerekir biraz.90.000 biraz fazla tabi ama sen mesela uzun zamandır buradasın , mesajın tecrübeni gösteriyor eminim gerçek tecrübendir.:)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İyi geceler...Tabi bu mesajla olacak iş değil ama tecrübe gerekir biraz.90.000 biraz fazla tabi ama sen mesela uzun zamandır buradasın , mesajın tecrübeni gösteriyor eminim gerçek tecrübendir.:)
tüm bu mesajlardan çıkarılacak sonuç beni mod yapın :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

Ben başka bir şeyden bahsettim. Bir sitenin sahibinin kendi sitesinde üyelerle 90.000 yorum yazacak kadar iç içe olmaması gerektiğinden bahsettim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Ben başka bir şeyden bahsettim. Bir sitenin sahibinin kendi sitesinde üyelerle 90.000 yorum yazacak kadar iç içe olmaması gerektiğinden bahsettim.

bence yanılıyorsun hocam. sen admini bir başbakan olarak görüyorsun yanına yaklaşılamaz dokunulamaz. ama bence böyle iç içe olması daha iyi

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126

Forumumuzda 7 yıldır her yaştan moderatör aldık. 15 yaşında olan da vardı 35 yaşında olan da vardı. Hiçbir zaman biz buna emir veremeyiz bizden küçük yaşta moderatör alalım gibi bir düşünceye kapılmadık.

Çünkü burası SDN ve bu forumda işler rica ile yapılır. Hiçbir moderatöre emir cümlesi kurup iş yaptırdığımı hatırlamıyorum. Bunun yanında diğer forumlarda olmayan oturmuş bir moderasyon sistemimiz var. İşler tıkır tıkır yürüyor maşallah :)

Ekibimizde olmak ve arka planı görmek inanın sizlere de huzur ve şevk verecek :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Uzun lafın kısası. Admin yine olacak. Co admin yine olacak. Sup mod yine olacak. Mod yine olacak ama bu görevliler tek isim altında olacak. 20 tane mod yine olacak 20 sinin de farklı 1 hesapları daha olacak. Birisi banlandığı vakit bu mod tarafından banlanmıştır şeklinde olacak. Ahmet tarafından mehmet tarafından banlanmış olmayacak. Mod tarafından banlanmış olacak. Ahmet mehmet yine forumun içinde olacak ama ahmet mehmet olarak olacak. Ben böyle bir sistemi savunuyorum. Hayal ediyorum diyelim biz buna :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Uzun lafın kısası. Admin yine olacak. Co admin yine olacak. Sup mod yine olacak. Mod yine olacak ama bu görevliler tek isim altında olacak. 20 tane mod yine olacak 20 sinin de farklı 1 hesapları daha olacak. Birisi banlandığı vakit bu mod tarafından banlanmıştır şeklinde olacak. Ahmet tarafından mehmet tarafından banlanmış olmayacak. Mod tarafından banlanmış olacak. Ahmet mehmet yine forumun içinde olacak ama ahmet mehmet olarak olacak. Ben böyle bir sistemi savunuyorum. Hayal ediyorum diyelim biz buna :)

Ahmet nereye gitti mehmet niye geldi, etraf niye bu kadar karanlık =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...