Edirneli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Farkettiyseniz doğrulanmamış üyeler girebiliyor forma, doğrulanmış üyeler giremiyor.
Evet
Farkettiyseniz doğrulanmamış üyeler girebiliyor forma, doğrulanmış üyeler giremiyor.
Bu forumda mod olsaydım şimdiki gibi herşeye salça olup, polemikten polemiğe atlayamazdım,
Bu tez, seyyah'ın denemesi ile çürüyor![]()
Çünkü oda doğrulanmış kullanıcı.
Pardon pardon, tez doğru![]()
Doğrulanmış üyelerin avantajı bu.Farkettiyseniz doğrulanmamış üyeler girebiliyor forma, doğrulanmış üyeler giremiyor.
güzel cevapBu alınacak verime, kişinin bilgisine göre değişebilir sanırım.
Ama iki günlük üyeyi sanırım mod yapamayız.
neden?Bende olmak istemezdim.![]()
Doğrulanmış üyelerin avantajı bu.![]()
Ben doğrulamadım kendimi ama link açılıyor![]()
:laugh:![]()
Bende de açılmıyor yoksa Fenerbahçelileri yönetimde istemiyormusunuz?Korpe, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Formu tekrar kontrol eder misiniz? Şu an düzgün çalışıyor olması lazım.
sanada yakışır hergün giriyorsun açıkcası ben başvururdum ama her gün pc kullanamıyorum:SEvet arkadaşlar düzeldi.
Bende başvurdum hadi hayırlısı.![]()