deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Yeni arkadaşları bekliyoruz.Arka taraf daha eğlenceli ![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Benim alakam olmayan bölümler.Diğer sefere artık![]()
Sorun hala devam ediyorSorun giderildi... Devaaaaam
gizli güçler olmamı istemiyor. yapacak bir şey yok![]()
Aynı sorun bende de var. :/Sorun hala devam ediyor
-Beneficence-, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Kısacası sizi istemiyoruz diyorlarAynı sorun bende de var. :/
Ben istenmediğim yerde durmam.Kısacası sizi istemiyoruz diyorlar![]()
![]()
Görüyor olmanız lazım arkadaşlar. Önbelleğinizi temizleyip tekrar deneyin.
gizli güçler olmamı istemiyor. yapacak bir şey yok![]()
forumda bi anda halk kahramanı olmuşsun.bence de sen ol![]()
Mod'luğun getirisinden çok götürüsü var benceEn önemlisi de özgürce muhalefet etmenize, tartışmanıza ve eleştirmenize mani olur, aykırı sözler söyleyemezsiniz, bir taraflarınız bağlı olur vs vs. Çünkü üzerinizede sitenin etiketi vardır, birşekilde yaptıklarınız ve söylemleriniz sitenin algısı üzerinde etiki olur ve sizde bu nedenle birçok kez çekimser kalıp aklınızdan geçenleri kendinize saklamak durumunda kalırsınız. Günler geçtikçe üyeyken savunduğunuz değerler ve haklardan zaman zaman uzaklaşıp sitenin yönetiminin haklarını ve adminlerin ticari kaygılarını da dikkate almak ve savunmak durumunda kalırsınız
Aradan yıllar geçer, üyelik zamanlarınızdaki özgürlüğü özlersiniz ve başka forumlarda üye olarak gezinmeye başlarsınız![]()
Hepsi okumuş çocuklar![]()
Problem devam ediyor galiba
Worlock[/B], Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
Sorun hala devam ediyor
-Beneficence-, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
Aynı sorun bende de var. :/
Mod'luğun getirisinden çok götürüsü var benceEn önemlisi de özgürce muhalefet etmenize, tartışmanıza ve eleştirmenize mani olur, aykırı sözler söyleyemezsiniz, bir taraflarınız bağlı olur vs vs. Çünkü üzerinizede sitenin etiketi vardır, birşekilde yaptıklarınız ve söylemleriniz sitenin algısı üzerinde etiki olur ve sizde bu nedenle birçok kez çekimser kalıp aklınızdan geçenleri kendinize saklamak durumunda kalırsınız. Günler geçtikçe üyeyken savunduğunuz değerler ve haklardan zaman zaman uzaklaşıp sitenin yönetiminin haklarını ve adminlerin ticari kaygılarını da dikkate almak ve savunmak durumunda kalırsınız
Aradan yıllar geçer, üyelik zamanlarınızdaki özgürlüğü özlersiniz ve başka forumlarda üye olarak gezinmeye başlarsınız![]()
bu kişiyle alakalı bir durum. eğer özgür hissetmezsen ayrılırsın moderatörlükten olur biter. söylemek istediklerini söyleyememene sebep olacak forum varsa zaten o forum bir kere adının anlamını bilmiyor demektir. ha hakaret ayrı şey. onda isterse sitenin sahibi olsun lafını esirgeme. burası bir forum sadece. üyelerin de, forumların da bir sürü alternatifi var. insanlar bazı şeyleri fazla sahipleniyor ya da fazla önemsiyor diye düşünüyorum. ben uzun zamandır bu forumdayım. 2009'dnan beri de üyeyim. Kaldı ki mesaj kasma gibi bir durumum da olmadığ görüldüğü üzere. Girerim, okurum, öğrenirim ya da bildiklerimi paylaşırım. Bugüne kadar kötü birşey de hissetmedim. Yeri geldi mod, süper mod ya da kim varsa tartıştık ama bir kere dahi o kişilerden ikaz almadım. bu kadar çok ve farklı, yeni üyenin hergün katılığı bir platformda illa ki herşeyin iyisi de kötüsü de vardır. uzatmadan şunu söyleyeyim, ben keyif aldıkça yazarım, çizerim. ha almadığım gün de kaç mesajım varmış, sıfatım neymiş bakmadan çıkar başka birine geçerim. bu kadar basit.
bana hak mı verdin, itiraz mı ettin yada cevabın bana ve yazdıklarıma mı yönelik tam anlayamadım.
Bu forumda mod olsaydım şimdiki gibi herşeye salça olup, polemikten polemiğe atlayamazdım, demek istediğim bu.
Kişi ve foruma göre değişiklikler gösterir elbette, mod adaylara tecrübelerimle sabit nacizane tavsiyelerimi sundum![]()