Moderatör Olma Şartları Hakkında Düzenleme

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb saygıdeger SDN yönetimi ônerim şu: forumda ben dahil moderatör olmak isteyen arkadaslar vardır ancak forumda moderatôr olmak icin aranan sartlarla ilgili bi duyuru bulunmamaktatır. Bu konu hakkında bi düzenleme yapılmasını önemle rica eder, saygılarımı sunarim...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D üstüne para verseler. yine olmam.ya user.ya admin olacan.ortası bizi bozar.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
sakal var mı ? :D varsa hemen başlıyorum konu açmaya :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Başbakan bile hapis yattı çıktı seçildi. Kırmızı kart bence mantıksız. Onun yerine başka kriterler olmalı.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ya da neden kırmızı kart gördüğü değerlindirilmeli. Kendimden örnek vereyim, benim 2 kırmızı kartım olması lazım. 1 i açılmış bir konuyu tekrar açmak. O da 15 dk sonra. Halbuki ben o konuyu tam 1 saatte açtım. Başlığı yazdım müşteri geldi resim ekledim müşteri geldi link ekledim müşteri geldi. Küfür edip ya da ne bileyim teröristlik, sapıklık yapıp kırmızı kart görenle aynı muameleyi görmemeliyim bence. Bilmem anlatabildim mi

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
uyarı yada ihtar almamış olman gerekir ki bu da zaten en önemli etken (ben olamayacağım için hiç o işlere bakmıyorum C= )
Uyarılar genelde sarı kart oluyor kaptan. :D Kırmızılar ceza.

Ya da neden kırmızı kart gördüğü değerlindirilmeli. Kendimden örnek vereyim, benim 2 kırmızı kartım olması lazım. 1 i açılmış bir konuyu tekrar açmak. O da 15 dk sonra. Halbuki ben o konuyu tam 1 saatte açtım. Başlığı yazdım müşteri geldi resim ekledim müşteri geldi link ekledim müşteri geldi. Küfür edip ya da ne bileyim teröristlik, sapıklık yapıp kırmızı kart görenle aynı muameleyi görmemeliyim bence. Bilmem anlatabildim mi
Rütbesi yüz karası olsun. :D

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben artık aday olmıcam abi :D tamam mesaj sayımız tutmuyor ama moderatör adayının işten anlaması yeterli bence :D 2 defa başvurdum 3.yu yapmcam :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
biz doğuştan ihtarlıyık baba bizden mod olmaz zaten istememde ne uğraşacam :D:D he günün birinde olmak istersem mod ilk buraya başvururum böyle güzel ortam heryerde bulunmazz :D

ProgramLama41

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kendi sitemin en büyük yetkilisi olacağım :P

Ben bir kere başvurdum seçilmedem o gün bu gündür başvurmuyorum :(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
18 yaşından küçükler olabiliyormu ?

İnsanların fiziksel yaşı değil akıl yaşı daha ön planda bu işlerde. O yüzden 18 yaşından küçüklerin mod olmaması için hiç bir neden yok.
Hatta bakınız [MENTION=71491]MuStAfAA[/MENTION] :)

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
İnsanların fiziksel yaşı değil akıl yaşı daha ön planda bu işlerde. O yüzden 18 yaşından küçüklerin mod olmaması için hiç bir neden yok.
Hatta bakınız @MuStAfAA :)

Sorumu cevapladığınız için teşekkürler.Birde [MENTION=71491]MuStAfAA[/MENTION]'nın mesaj sayısı 618 burada ise 750 mesaj sayısı isteniyor.

Rufat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de aday olamk isterim ama mesaj sayim az kirmizi kart gormedim 20 den fazla konu acdim bence insanin gunluk mesaj sayisi ve hangi konulara deyindii onemli

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sorumu cevapladığınız için teşekkürler.Birde @MuStAfAA'nın mesaj sayısı 618 burada ise 750 mesaj sayısı isteniyor.

Moderatör başvurusu aldığımız konularda dediğim gibi, genel kriterler haricinden ele aldığımız başka kriterlerde var.
İlgili kategoriler hakkında başvurular açıldığında olmaz olmaz demeyin :)

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Biri Mustafa'mı dedi? :D Sanırım SDN tarihinin en küçük moderatörüyüm. :) SDN ailesinde olduğum için çok mutluyum, hatırlarsanız Nisan ayında başvurmuştum ve Moderatör adayı olmuştum. Tek şart kırmızı kart cezası olmaması olduğundan başvurdum ve burdayım :D