Modemim arızalı mı

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba dostlar. Benim Air ties rt210 modemim vardı, sürekli sorunsuz bir şekilde kullanıyordum,Komşumuzun teklifi üzerine onun modemini (air ties kablosuz Modem) kullandık 2 gün.Sonra onu cıkarıp benım modemi tekrar taktım. Ama modemin power vw adsl ışıkları hariç tamamı yanıp yanıp sönüyor.Kabloları kontrol ettım doğru, telefon çalışıyo.tarayıcıya 192.168.2.1 adresini yazıp tekrar kurmak istedim ama, sayfa görüntülenmiyo, İE ve Mozillada da aynı şekilde görüntülenmiyor.

Sizce sorun nedir.

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
diğer modemi kurarken kullandığın modemin programı filan varsa belki o yapabilir kaldırmayı dene.şifre kullanıcı adını doğru girmemiş olabilirsin ben çok yaparım.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
1. olarak aynı adaptörü mü kullandın ?
2. olarak reset atmayı deneyebilirsin (kullanıcı adın ve şifreni biliyorsan)

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
eğer ip yi yazarak modemine giremiyorsan antivrüs programn yada güvenlik duvarın engelliyor olabilir. bunları devre dışı bırak birde öyle dene!

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Air Ties modemlere tüfek gibi reset düğmesi koyuyorlar sökerken yanlışlıkla reset atmış olabilirsin ayrıca Ip ile değilde Air Ties in kolay kurulum yazılımı ile modeme erişmeyi dene

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
TTnet ten gelıp baktılar Modem arızalıymış.İstanbula yolladım.Bayram sonu gelır sanırım.