Modemi Güncelledikten Sonra

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedial
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bedial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Hangi siteye girersem gireyim (google hariç), ekranın üstünde resimdeki yazılar çıkıyor. Üstelik bu sadece tek bilgisayarda değil, laptop ve tablette dahil olmak üzere bu ağdan bağlanan bütün cihazlarda çıkıyor. Masaüstüne format attım sırf bu yüzden, formattan hemen sonra driver indirmek için girdiğimde yine çıktı. Reklam şu:

nGdO2R.jpg

Geçenlerde, şu an kullandığım kullandığım ttnetin verdiği tplink modeme wifi problemi yüzünden yazılım güncelleştirmesi yaptım. Wifi düzeldi ama bu sorun oluştu, aklıma ister istemez bu geldi. Sizce bundan olabilir mi, eğer değilse nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar, iyice can sıkıcı olmaya başladı bu reklamlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunun modemden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız tekrar modemi sıfırlayın veya eski yazılımını kurup deneyin bakalım yine aynı reklamlar çıkıyor mu :)

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Firefox kullan ve adblock eklentisini kur, geçer.

bedial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Firefox da kullansam chrome de ie de hepsinde yapıyor, ie 11 in reklam engellemeside var. Yahu modem deyince saçma geliyor farkındayım ama aklıma başka bir şey gelmedi, sadece bu makinede yapsa anlayacam ama gel görki telefonda bile bu reklamlar açılıyor. Modemin eski yazılımını bulamadım olsa onu yüklerdim. Başka neden olabilir arkadaşlar fikri olan yok mu?

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Denetim masasından gereksiz uygulamaları kaldır. Ardından Combofix işlem tamam :)

Suzaku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AdBlock programını tarayıcınıza kurun. Hala reklamlar açılmaya devam ediyorsa zararlı yazılım olma ihtimali var, AdwCleaner ile sisteminizi taratın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş siz nerenizle okuyorsunuz yazılanları ? Adam sadece bir cihazda olmuyor diyor telefonda bile oluyor diyor gelmiş biride combofix ile tarat demiş hey Allah'ım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Modem ayarlarından Firewall kapalıdır muhtemelen onu açmanızı tavsiye edebilirim.