- Konuyu başlatan
Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
Dostum sağolasınValla hocam 20 Tl ucuz oldu ya40+kargo kabul edene p.tesi yollarım.
![]()
Dostum sağolasınValla hocam 20 Tl ucuz oldu ya40+kargo kabul edene p.tesi yollarım.
![]()
40+kargo kabul mu reyis ? Sorun çıkarsa banka hesabına para iadesini atarımAnlaştık.![]()
PM atıyorum.40+kargo kabul mu reyis ? Sorun çıkarsa banka hesabına para iadesini atarım![]()
Bekliyorum.PM atıyorum.
mümkün onu evin her yerine koyup ağın gücünü artırmaya çalıştı kablosuz bağlanıyordu ama bizim ayının odasında yatıyor modem kullanma kılavuzu:Router olarak kullanabiliyorsam neden olmasın.
Pm yollasana bi. Burada ortalık karıştı [emoji16]mümkün onu evin her yerine koyup ağın gücünü artırmaya çalıştı kablosuz bağlanıyordu ama bizim ayının odasında yatıyor modem kullanma kılavuzu:
http://www.airties.com.tr/usermanuals/Air6271TR_KOCNET_UM.pdf
Aslında modem yerine acces point ler oldukça ucuz ama ben elimdeki malzemeleri değerlendirmek istedimmerhabalar aynı moden bende de var malesef kablosuz yapamazsınız...
ancak kablo çekince olur oda tabi işinize yaramaz.
bende Huaweı HG521 modemi ana modem yaptım
airtes modem satın aldım 2 tane alt ve üst kat olarak gayet 3 tane modem ile güzel bir internet servisi yaptım
size tavsiyemde bu yönde zxyell tp link gibi modemler satın alma gerek yok airtes işini fazlasıyla çözer
Aslında modem yerine acces point ler oldukça ucuz ama ben elimdeki malzemeleri değerlendirmek istedimkablosuz olmuyorsa bu modem parçalanmaya mahkûmdur
![]()
olabilir router özelliği varsa mümkün nasıl oluyor? ara yüze gir görürsün...Bu airties rt 206 v2 'yi menzil genişletici olarak kullanabilirmiim?
@ConfickerBelasi
Bu modemin de adaptörünu bulamadım. Evdeki adaptörler resmen kayıp.olabilir router özelliği varsa mümkün nasıl oluyor? ara yüze gir görürsün...
ben hiç yapmadım kardeşimin ilgi alanı o.
airties'a e-posta at onlar adres ister verirsin adaptörü yollarlar.Bu modemin de adaptörünu bulamadım. Evdeki adaptörler resmen kayıp.
Bedavaya yollamazlar, en iyisi hiç uğraşmadan 50 TL ye menzil genişletici almak.airties'a e-posta at onlar adres ister verirsin adaptörü yollarlar.
modemi satın aldıysan gönderirler dene servisini ara şansını dene bence.Bedavaya yollamazlar, en iyisi hiç uğraşmadan 50 TL ye menzil genişletici almak.