9 Mayıs 2020 #1 A alcakx Cezalı Cezalı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 74 Reaksiyon puanı 18 Puanları 8 Yaş 24 Modeme reset attım telefon bağlanıyor ama internet olmuyor modemin üzerindeki adsl internet vb ışıkları yanıyor ağda oturum açma gerekli diyor
Modeme reset attım telefon bağlanıyor ama internet olmuyor modemin üzerindeki adsl internet vb ışıkları yanıyor ağda oturum açma gerekli diyor
9 Mayıs 2020 #2 The Commander Profesör Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 1,792 Reaksiyon puanı 1,338 Puanları 358 Yaş 27 Reset attıktan sonra tekrar arayüzünden kurulum yaptınız mı? Ayarlarını sıfırladığınız için girmiyor olmalı.
Reset attıktan sonra tekrar arayüzünden kurulum yaptınız mı? Ayarlarını sıfırladığınız için girmiyor olmalı.
9 Mayıs 2020 Konuyu başlatan #3 A alcakx Cezalı Cezalı Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 74 Reaksiyon puanı 18 Puanları 8 Yaş 24 Hızlı kurulum var onun yaptım The Commander dedi ki: Reset attıktan sonra tekrar arayüzünden kurulum yaptınız mı? Ayarlarını sıfırladığınız için girmiyor olmalı. Genişletmek için tıkla ... olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Mayıs 2020 alcakx dedi ki: Hızlı kurulum var onun yaptım olmadı Genişletmek için tıkla ... Hızlı kurulum yaptimm
Hızlı kurulum var onun yaptım The Commander dedi ki: Reset attıktan sonra tekrar arayüzünden kurulum yaptınız mı? Ayarlarını sıfırladığınız için girmiyor olmalı. Genişletmek için tıkla ... olmadı Mesaj otomatik birleştirildi: 9 Mayıs 2020 alcakx dedi ki: Hızlı kurulum var onun yaptım olmadı Genişletmek için tıkla ... Hızlı kurulum yaptimm