Modeme reset attım internet gitti

Tofaş6145

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Dün akşam şifreyi değiştirmek istedim ve modem arayüzüne girdim ama bildiğim şifreyi kabul etmedi bende modemi resetledim.
Her şey güzel gidiyordu şifreyi fln değiştim
ama ertesi sabah bi kalktım internet yok DSL ışığı yanmıyor ev telefonuda çalışmıyor lütfen yardım edin.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Abone olduğunuz internet sağlayacağısıyla bir danışın derim.

Acemi Doktor

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Modemin arayüzüne girin ve ardından tekrar kurulum ya da hızlı kurulum yapın. Umarım düzelir.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Bir zamanlar benim de düştüğüm hata... Servis sağlayıcınızı arayıp ADSL Kullanıcı adınızı ve şifrenizi talep edin ve bunları ilgili kutucuklara doldurun. Bazı modemler vardır sıfırlama durumunda abone ayarlarınıza göre otomatik kurulum gerçekleştirip direkt bağlantı yapar, geneli ise manuel kurulumdur. Kullanıcı adınız kullaniciadi@servissaglayiciniz şeklinde olur, müşteri numarası vs. Gibi yanlış numara vermemelerine dikkat edin.

Acemi Doktor

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
27
Bir zamanlar benim de düştüğüm hata... Servis sağlayıcınızı arayıp ADSL Kullanıcı adınızı ve şifrenizi talep edin ve bunları ilgili kutucuklara doldurun. Bazı modemler vardır sıfırlama durumunda abone ayarlarınıza göre otomatik kurulum gerçekleştirip direkt bağlantı yapar, geneli ise manuel kurulumdur. Kullanıcı adınız kullaniciadi@servissaglayiciniz şeklinde olur, müşteri numarası vs. Gibi yanlış numara vermemelerine dikkat edin.
TTNET'te kullanıcı bilgileri kayıtlı telefon numarasına internet ilk bağlandığında SMS olarak geliyor ama mesajlar silindiyse servis sağlayıcınızı arayıp isteyebilirsiniz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
TTNET'te kullanıcı bilgileri kayıtlı telefon numarasına internet ilk bağlandığında SMS olarak geliyor ama mesajlar silindiyse servis sağlayıcınızı arayıp isteyebilirsiniz.
Diğerlerinde de aynı durum geçerli diye biliyorum, kontrol etmekte fayda var.

Tofaş6145

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Sebepsizce düzeldi inşallah yarında gitmez

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sabahdan beri uğraşıyorum çıldıracaktım şimdi kablosuzdaki ismi değişirsem bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683

---- Mesajlar birleştirildi ----

Sabahdan beri uğraşıyorum çıldıracaktım şimdi kablosuzdaki ismi değişirsem bir sıkıntı olur mu?
Olmaz, ADSL ve kablosuz bağlantı isim, şifre ayarları birbirinden bağımsız çalışıyor.