Modem tavsiyesi?

DonPoldo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İyi günler ben 400 TL civarı modem alıcam da Asus ac-51 i düşünüyorum ne önerirsiniz bu fiyata daha iyisi var mıdır fiyat aynı olursa sevinirim

Reaksiyon puanı
10,549
Ev büyük ise orta düzey bir modem ve 1 router veya sinyal cogaltici alabilirsiniz. Çekim sorunu yaşamazsınız.

Modem olarak 2 3 yıldır TP-LINK TD-W8961N (169TL VATAN FIYATI) kullanıyorum ısınıp resetleme sorunu yaşamadım önerebilirim.

Önceden olsa airties üzerine tanımazdım ama artık takip etmiyorum hangi modeli daha iyi veya ülke de satış varmi yokmu bilmiyorum.

Donanımkralı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

O fiyata alabileceğin en iyi modem bu dostum, kendim de aldım kullanıyorum inanılmaz memnunum.Oyunlarda ping oluyordu çok kişi modeme bağlanınca şu an o sorun tamamen kalktı ve heryerde çekiyor.

Asus Dsl-ac51 750 mpbs veri aktarım hızı varken Zyxel'in bu modelinde 1200 mbps veri aktarım hızı var;
Asus da sadece 2 tane ethernet port koymuslar üstelik 100 mbps hızında,Zyxel de 4 tane port var hemde gigabit yani 1000 mbps hızında.

Aynı zamanda Zyxel de kanal taraması yapabiliyorsun, hangi kanalı kaç kişi kullanıyor vs görebiliyorsun.

Tavsiye ederim

Fatih_10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
kesinlikle o fiyatlara modem bakıyorsan ac teknolojisinde ve dual band destekli bir cihaz al derim . bu açından arkadaşım zyxel 3625 modelini kullanıyor çok memnun alıp kullanabilirsiniz.