Modem seçimi acil yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan craytekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar suan 2ncı katta oturuyorum internete 3 kisi gireceğiz biri 3 katta diyeri 5ncı katta arada 3 kat fark var

benım sectıgım modem http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...-5443-300-mbps-4-port-kablosuz-modem-92193831

bu modem bu modem isteklerımı karsılarmı

veya kaç dis çeker daha yararlı bir modem varmı ? bu modem hakkında hersey bılıyorum ama tecrübe 0 sımdıden tesekurler

eklıyeyım arkadaslar internetımın hızı 16mb net limitsiz 75gb adil net kotası bunu buldum 68 liraya ttnet tesekurler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yorumları beklıyorum iyi bir modem secmısmıyım :)

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arayüz kullanım kolaylığı bakımından doğru tercih.Sinyal gücü diğer modemlere göre nasıl bilemem.5 .zor çekebilir.Bana kalsa 40 tl+40tl civarı 2.el airties205veya 206 alıp birini modem diğerini de 3.kata koyup acces point olarak ayarlarım. toplamda kargo margo 100 tl çıkar cepten.140 tlye üçünüzede modem alınır.Kolay gele.

craytekk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
simdi acces point diyoonda hacı bunun icin 2 modem mı gerek hani 35 liraya felan adaptor gibi seyler var ondan alsam bide onu kursam olmuyormu tesekurler

Bakisar

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hayır.Acces pointler pahalı. bir sitede modemin acces point olarak ayarlanması konusu var denedim çalışıyor o yüzden.Yani 2 modem derken biri modem,diğeri acces point alacak.