silver1234
Öğrenci
Arkadaşlar normalde internet 16 mbps bazen 16 mbps oluyor ama bazende 6 ya kadar düşüyor ve geri hiç yükselmiyor modemin yeriyle veya bağlantıyla alakalı birşey varmıdır lütfen yardım edin
Bende evimde 8mbps kullanıyorum akk dolduğunda 3mbps ye düşmesi gerekirken 3.5mbps olarak kullanabiliyorum firmayla alakalı bir durumAKK aşımı sonrası indirme hızı en fazla 5 Mbps olur;
AKK kısıtı olmadan 6 Mbps'lere düşüyorsa farklı bir neden olmalı.
WiFi ile mi ethernet kablo ile mi internete bağlanıyorsunuz?
İnternet bağlantı hızınızı nereden test ediyorsunuz?
İnternetiniz ortak mı? Başka kullanıcıları var mı?
Bende toki de oturuyorum havuz sistemç var yaklaşıl 100 daire aynı kutu ya bağlıBizim evin tesisat kablolari eski diyorlardi.bu yuzden binanin disindaki telefon kutusundan direk modeme ince kablo cektiler.suan hiz kobusunda bir problem yok.tavsiye ederim?
Yok artik.ayni cafe gibi?Bende toki de oturuyorum havuz sistemç var yaklaşıl 100 daire aynı kutu ya bağlı![]()
Doğru,Bende evimde 8mbps kullanıyorum akk dolduğunda 3mbps ye düşmesi gerekirken 3.5mbps olarak kullanabiliyorum firmayla alakalı bir durum
Yaşadığım yer biraz şehir dışıYok artik.ayni cafe gibi?
Kendiniz baglatamiyormusunuz?
zaten ethernet kullanıyorum akk ye nereden bakacağımBağlantınızın sağlıklı olması için ethernet kullanmanızı öneririm. Ayrıca akk bitmiş olabilir yavaşlığın sebebi![]()
evet ethernet kullanıyorumAKK aşımı sonrası indirme hızı en fazla 5 Mbps olur;
AKK kısıtı olmadan 6 Mbps'lere düşüyorsa farklı bir neden olmalı.
WiFi ile mi ethernet kablo ile mi internete bağlanıyorsunuz?
İnternet bağlantı hızınızı nereden test ediyorsunuz?
İnternetiniz ortak mı? Başka kullanıcıları var mı?
Müşteri hizmetlerini arasanoz orda kota nın nr kadr kaldığını söylerlerzaten ethernet kullanıyorum akk ye nereden bakacağım
---- Mesajlar birleştirildi ----
evet ethernet kullanıyorum
HIZTESTI.com.tr ile İnternet bağlantını test et. buradan test ediyorum