Modem kota

izmirli_desem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARKADAŞLAR MERHABA.
BENİM SORUNUM ŞU:

BU AY GELEN FATURAM BANA BİRAZ İLGİNÇ GELDİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. FATURA MI ELİME ALDIGIMDA KULLADIGIM SAATLER BİRAZ ACAYİPTİ. İNTERNETİM SABAH 05:00 DE ACIK OLMADI HALDE KULLANILMIS GÖZÜKÜYORDU. DİGER Bİ KAC GÜNDE DE SABAHA KARŞI KULLANIM GÖZÜKÜYORDU VE BEN O SAATLER DE HEP UYUYOR OLUYORUM SİZ CE BU NEDEN OLABİLİR. NE YAPMALIYIM SİZCE. FATURA TUTARIM 46 YTL GELDİ. TARİFEM LİMİTLİ BİDE.:surprised::surprised::surprised:

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kablosuz mu kullanıyorsun?

ki ben kablosuz ve şifresiz internetleri büyük bir zevkle kullanıyorum. ipye bakıyorum benden başka 50-60 kişi daha bağlı :D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Eğer modemin kablosuz ise hemen bir şifre koy.Ayrıca bütün harfleri büyük yazmak forum kurallarına aykırı.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
izmirli_desen bir şey fark etmez. Biz herkese yardımcı oluruz :)

izmirli_desem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam büyük yazmam ilk kez bisey yazdım foruma bilmiyordum:)

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
modemi açık bıraktıysan modem internete bağlı gözükebilir bu gayet normaldir.

izmirli_desem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belittigim gibi açık değildi. hadi bir kere iki kere acık bıraktım diyelim. bu ayda 7-8 kere olurmu bunun imkanı yok

mertlincoln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kablolu kullanıyorum.Biyere gittim 2 gün kaldım.Gitmeden önce kota 3.20 idi.Geldiğimde 4.50 olmuştu.Neden böyle ?

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Aslında bir test yapmak lazım bende de oluyor arasıra.1 ay boyunca ne modem ne de bilgisayarı açacaksın.Faturaya bakacaksın,baktın kota artmış(çalmışlar),faturayı götürüp yetkili kişinin .....'na sokacaksın:icon_-1:

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar bende kotalı kullanırken aynen böyleydi ttnetin kontrol protokol geregi dosya alış-verişiymiş bana böyle dendi kotalı arkadaşlar siz siz olun akşam modemin fişini çekin

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
kotanın iki gün sonra yansıması normal...
ancak kullanmadığın saatlerde kullanmış gibi görnümen normal değil...
Modemi kapat öyle yat...

_efe_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bak Sabahın 3:50 YAzıyorum Şimdi BagLanDıgım Net Bir Başkasının kabLosuz Agı Siz Siz Olun Modemi Fişini Çekin Yada Adam Ca Bir Şifre Koyun Kırdıgım ŞifReLerin Hepsi Bcaktarck 2 Kırdım Ben Bir Girdim KabLosuz Aga 5 Sonra Tekrar BagLanıyorum o yüzDen Size Derim ki KabLosuz ag GüvenLigini İyiCe Araştırın SelmatLe KaL

izmirli_desem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanın gece açık bırakmıyom. evet arkadaşlar siz siz olum modemi, acık bırakmayın yatarkennn.... ben yandım sizler yanmayın