Modem ayarlarını bozdum

OğuzHan09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
internetim çok yavaştı bende ayarları bi kurcalıyım dedim ayarlarda 54mbps seçiliydi bende 108 mbps static yaptım internet gitti bir daha da görmedi ne yaptıysam olmadı napcam:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Modemin arka tarafında çok küçük bir delik var kürdan falan sok.30 sn bekle veya 1 dk sonra gir.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
internetim çok yavaştı bende ayarları bi kurcalıyım dedim ayarlarda 54mbps seçiliydi bende 108 mbps static yaptım internet gitti bir daha da görmedi ne yaptıysam olmadı napcam:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

modem ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırla. olmadı modem üzerindeki reset tuşuna 10 sn filan basılı tut tamamen sıfırlanır.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Modemini sıfırladıktan sonra kullanıcı adı ve şifreni modeme tekrardan girmen gerekli :) 3 gün önce akrabanın modemini sıfırladık, şifresini bilmediği için tekrar giremedik. Aradık müşteri hizmetlerini akşam 9-10 civarında, tam yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanmak için beklettiler ama yinede ulaşamadık :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Sifresi standart olmali alirken yazmislardir bir yere. Ben reset atinca benimkisi 1234 diye sifre yapiyor. Tabii degistiriyoruz.

OğuzHan09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimki ıd admin şifre admin :D
eskiden ttnet ti