CeyhunUsta
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Modem arayüzüne giremiyorum yardımcı olabilecek var mı
300Mbps Kablosuz N 4 Portlu ADSL2+ Modem RouterTD-W8961NDModemin marka ve modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
192.168.1.1 de sayfa görüntülenemiyor yazıyor 198.168.2.1de de aynı şekildeModem arayüzünden 192.168.1.1 adresine gittiğin zaman modem arayüzü sayfası karşına gelir. Modemin üzerinde etikette modem arayüzü kullanıcı adı ve şifresi yazıyordur muhtemelen onu da açılan sayfada girdiğin zaman arayüze ulaşmış olursun.
denedim onlarda olmadı bu siteye ulaşılamıyor yazıyo hala192.168.1.2 veya 192.168.0.1 denedin mi?
Biraz arşatırmayla bu modemde bu tarz hatalar olduğunu öğrendim, ufak bir arşatırmayla sende öğrenebilrisin. Modemi resetleyerek sayfara ulaşabileceğin bilgisini öğrendim. Modemi resetleyip modem kendine gelince 192.168.1.1 adresine gitmeyi dener misin?denedim onlarda olmadı bu siteye ulaşılamıyor yazıyo hala
Sıfırladım sorun çözüldü teşekkürlerBiraz arşatırmayla bu modemde bu tarz hatalar olduğunu öğrendim, ufak bir arşatırmayla sende öğrenebilrisin. Modemi resetleyerek sayfara ulaşabileceğin bilgisini öğrendim. Modemi resetleyip modem kendine gelince 192.168.1.1 adresine gitmeyi dener misin?
Bu arada kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsun modeme?
Rica ederim.Sıfırladım sorun çözüldü teşekkürler
merhaba bende mac engelleme yaparken birden internetim gitti. ne yazdığım maclardan ne de kendi bilgisayarımdan internete giremiyorum. modem arayüzünüde ulaşamadım bu sorunu nasıl çözebilirm