Modem arayüzüne giremiyorum

Sonsuza Yolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Modemim ttnet zyxel. Modem arayüzüne giremiyordum. Şifreyi ve kullanıcı adını biliyorum ama giriş yapamıyordum. Bende araştırdım ve modemi resetledim. Şuan kurulum falan yapmadım ama internete girebiliyorum. Normalde kurulum yapmamız gerekmez miydi ? Ama asıl sorun kullanıcı adı ve şifrenin sifirlanmış olması gerekiyordu ama hala giriş yapamıyorum. Ttnet i aradım ama aynı numaralar sürekli birbirine yönlendiriyor. İnternet bağlantım kesilir mi ya da modem arayüzüne nasıl girebilirim ? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen..

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Ttnet uzaktan erişimine. Modem ayarını yapıyor kurulum için ayrıca birsey yapmanız gerekmiyor

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Farkli bir tarayıcı ile dene kullandığın tarayıcının önbelleği temizle

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Aynı sorun şuan bendede var.
Şifreyi kabul etmiyor bende her yolu denedim yok kabul etmiyor. Modemin altında yazıyor şifre onu bile kabul etmıyor.
Reset atmayada üşeniyorum :D

Sonsuza Yolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun şuan bendede var.
Şifreyi kabul etmiyor bende her yolu denedim yok kabul etmiyor. Modemin altında yazıyor şifre onu bile kabul etmıyor.
Reset atmayada üşeniyorum :D
ben reset ettım ama düzelmedi hala giremiyorum :(

Sonsuza Yolcu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim şuan ama olmadı. Şaka gibi ya :) sorun modemde olabilir mi acaba ?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Eğer şifreyi kabul etmiyosa aynı markanın farklı şifrelerini dene .

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
admin
ttnet

Modemi TTNet' den aldıysan genelde üstteki şekilde oluyor.

muhammet878

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kullanıcı adı admin şifre de turktelekom olabilir. eğer olmazsa modemi tekrar resetle başka bir şifrenin olma ihtimali yok.

Şanslı kız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Modemim ttnet zyxel. Modem arayüzüne giremiyordum. Şifreyi ve kullanıcı adını biliyorum ama giriş yapamıyordum. Bende araştırdım ve modemi resetledim. Şuan kurulum falan yapmadım ama internete girebiliyorum. Normalde kurulum yapmamız gerekmez miydi ? Ama asıl sorun kullanıcı adı ve şifrenin sifirlanmış olması gerekiyordu ama hala giriş yapamıyorum. Ttnet i aradım ama aynı numaralar sürekli birbirine yönlendiriyor. İnternet bağlantım kesilir mi ya da modem arayüzüne nasıl girebilirim ? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen..

---- Mesajlar birleştirildi ----

Ttnet Zyxel modem kullaniyorum. Bende aynı sorunu yaşadım kullanıcı adına: admin yazdım şifreyi bir türlü bulamadım. Admin ttnet falan hepsini denedim en sonunda yeni şifre ve yeni şifreyi doğrulayın yazısı çıktı şifreyi değiştirdim ve kullanıcı adı admin şifreye de kolay bulacagim birşey yazdım daha sonra giriş yapabildim?sizde olurmu orasını bilemem tabi ama adımdan da belli şanslı kızım? siz denemekten vazgecmeyin sizdede çıkabilir

Son düzenleme:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı2.PNG

Bende Huawei nin modemi var beyaz süperonline bende aynı sorunu yaşıyorum
Önce size ait olanı daha sonra da belirli aralıklarla diğerlerini dener misiniz.

xcephanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni modemlerde
TTNET : Kullanıcı Adı : " admin " Şifre : " turktelekom "
Superonline : Kullanıcı Adı : " admin " Şifre : " superonline "

Son düzenleme:

raxloac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Genellikle belirlenen kullanıcı adları admin, root, setup, (boşluk karakteri) ve şifre olarak admin, password, ttnet, turktelekom, superonline, 1234 kullanılmaktadır. Size uygun kombinasyonu bulmak için sırasıyla deneme yapabilirsiniz.

ZYXEL'in sitesinde belirtildiğine göre:
Modeme giriş şifresini unuttum, ne yapmam gerekiyor?
Modeminizin varsayılan erişim şifresi “1234 “ ya da “ttnet”(mutlaka küçük harflerle olmalı) ‘dir. Varsayılan şifreyi değiştirmiş ve yeni şifreyi unutmuşsanız bu iki şifre ile modeminize erişemeyebilirsiniz. Bu durumda aşağıdaki adımları izleyerek modeminizi resetlemeniz (Fabrika Ayarlarına Geri Döndürme) gerekmektedir. Modeminizi resetlediğinizde erişim şifresi yine “1234“ ya da “ttnet” olacaktır.

Modeminizi resetlediğiniz için resetleme ile ilgili olan kısmı almadım. Detaylı incelemek isterseniz kılavuza buradan ulaşabilirsiniz. Modemlerde kullanılan tüm kullanıcı adı ve şifreleri de buradan görebilirsiniz.

Kullanıcı adı ve şifreyi girereken büyük-küçük harf kullanımına mutlaka dikkat etmelisiniz. Ayrıca Türkçe karakterlerde de aynı durum geçerlidir. Örneğin superonline yerine süperonline yazdığınızda oturum açamazsınız.

gleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangi bir arayüzün veya modemin en yaygın kullanıcı giriş bilgileri kök, yönetici ve şifredir. Ancak bazı aşırı durumlarda farklılık gösterebilir.

IP 192.168.1.1'in oturum açma arayüzünü öğrenmek istiyorsanız, bu kılavuza bakın. Hala sorunlarla karşılaşıyorsanız, daha fazlasını öğrenmek için modeminizin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bir süredir yönlendiriciler geliştiriyor ve yönetiyorum. Her birinin Giriş ve Çıkışlarını biliyorum.