Mode XL'ı tanımadan büyüyen bir nesil yetişiyor !

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Tanıyın şu adamları sonra türkçe rap dinliyorum diye geziyorsunuz.
mode-xl-14861174681.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bunların yanında 0 Metallica 1 mode xl 0 ikilik sayı sistemi...

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Aga forumu ne ara hatırladın bayadır göremiyordum seni mutlu oldum. :)
Bir kaç haftadır varım buralarda eskisi kadar değil ama aktifliğimi koruyorum yine :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada ''egz el'' şeklinde okudukları XL'i ''iks larç'' şeklinde yazmışım yine sağolsun özel mesajdan @TBM Kardeşimiz ulaştı hiç de uyarmıyorsunuz :D
Bu arada benim favorim düzmece'dir :)
Ben bu konuyu türkçe-rap dinleyipte bu adamları bile tanımayan kardeşlerimizi uyandırmak için açtım zaten bu arada pink floyd'un yeri bende çok ayrıdır :) ''I wanna run away and never say goodbye''

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Bir kaç haftadır varım buralarda eskisi kadar değil ama aktLinkin Park ifliğimi koruyorum yine :)
Bu arada ''egz el'' şeklinde okudukları XL'i ''iks larç'' şeklinde yazmışım yine sağolsun özel mesajdan @TBM Kardeşimiz ulaştı hiç de uyarmıyorsunuz :D
Bu arada benim favorim düzmece'dir :)

Ben bu konuyu türkçe-rap dinleyipte bu adamları bile tanımayan kardeşlerimizi uyandırmak için açtım zaten bu arada pink floyd'un yeri bende çok ayrıdır :) ''I wanna run away and never say goodbye''

Ya aslın da Lil Wayne vardı.Onun da yeri ayrıdır bak.Bu arada "I wanna run away and never say goodbye" Linkin Park olabilirmi acaba ?