Mobogenie kullanmak ...

gangarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrendiğime göre mobogenie sayesinde google play store'daki uygulamaları ücretsiz olarak indirebiliyormuşuz. İndirmeyi düşündüm fakat aklımda birkaç soru işareti mevcut bu yüzden size danışmak istedim.
1 İndirmek telefona virüs vs bulaştırır mı ?
2 Garanti kapsamı dısına cıkmasına sebep olur mu?

yardımcı oldugunuz için simdiden tesekkur ederim.. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Reklamlarindan dolayi kendisine lanet edilmis bir uygulamadir. Zaten markette olan uygulamalar bunda da var espirisi bu. Garanti kapsami disina çıkmaz cihaz ancak virüs konusunu bilemem. Ücretsiz olayına gelince zaten gösterdiği çoğu uygulama markette de ücretsizdir. Illa bir sey ariyorsan amazon Appstore tavsiye ederim

gangarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklamlarindan dolayi kendisine lanet edilmis bir uygulamadir. Zaten markette olan uygulamalar bunda da var espirisi bu. Garanti kapsami disina çıkmaz cihaz ancak virüs konusunu bilemem. Ücretsiz olayına gelince zaten gösterdiği çoğu uygulama markette de ücretsizdir. Illa bir sey ariyorsan amazon Appstore tavsiye ederim

Markette ücretli olan uygulamalar buradan ücretsiz olarak temin edilebiliyor modern combat 5 gta serisi..Dediginiz uygulamalarda da aynı şey söz konusu mi acaba ?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Markette ücretli olan uygulamalar buradan ücretsiz olarak temin edilebiliyor modern combat 5 gta serisi..Dediginiz uygulamalarda da aynı şey söz konusu mi acaba ?
Amozon AppStore da gayet güzel çoğu zaman kampanya oluyor ücretli uygulamalar bedavaya geliyor.Bayağı otlanmışlığım var yani [emoji4] [emoji4] Virüs sıkıntısı falan da yok.

gangarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amozon AppStore da gayet güzel çoğu zaman kampanya oluyor ücretli uygulamalar bedavaya geliyor.Bayağı otlanmışlığım var yani [emoji4] [emoji4] Virüs sıkıntısı falan da yok.

Yalnız ben android kullanicisiyim. Appstore dan uygulamama indiremem ? ...

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Zaten 2-3 lira bir şey uygulama parası dediğin. Uğraşmaya gerek yok. Animasyonlu duvar kağıdına bile para verip almışlığım var benim :)

nirantekeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk başlarda bende çok terettütlüydüm merakımı gidermek için Android Uygulama Mağazası Mobogenie indir burdan bulup indirdim dediğiniz gibi öyle eskisinde olan sürümlerinde olduğu gibi çok reklam çıkmıyor ayrıca gta 5 gibi bir oyunu ücretsiz indirdim kullanmak isteyenler için bence gayet güzel ve android market mağazı olarak güzel uygulamaları var ben sevdim hıh

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
3. Parti yazılımlar tehlikeli dikkat ediniz.