25 Kasım 2018 #1 xDumpceSx Asistan Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 219 Reaksiyon puanı 20 Puanları 18 Yaş 28 Konum İstanbul Merhaba bende pugb mobile emulator 5 aydır oynuyorum 2 gündür oyuna giremiyorum aşagıda attığım videonun aynısı oluyor yardım edin
Merhaba bende pugb mobile emulator 5 aydır oynuyorum 2 gündür oyuna giremiyorum aşagıda attığım videonun aynısı oluyor yardım edin
26 Kasım 2018 #2 GODOFUTKU Öğrenci Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 14 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 25 oyun giriş menüsünde tamir et adlı bir seçenek bulunuyor onu kullanarak dosyaları yenile (videoyu izleyecek imkanım yoktu izlemeden cevap verdim)
oyun giriş menüsünde tamir et adlı bir seçenek bulunuyor onu kullanarak dosyaları yenile (videoyu izleyecek imkanım yoktu izlemeden cevap verdim)
26 Kasım 2018 Konuyu başlatan #3 xDumpceSx Asistan Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 219 Reaksiyon puanı 20 Puanları 18 Yaş 28 Konum İstanbul GODOFUTKU dedi ki: oyun giriş menüsünde tamir et adlı bir seçenek bulunuyor onu kullanarak dosyaları yenile (videoyu izleyecek imkanım yoktu izlemeden cevap verdim) Genişletmek için tıkla ... Önbelleği temzile yaptım düzeldi.
GODOFUTKU dedi ki: oyun giriş menüsünde tamir et adlı bir seçenek bulunuyor onu kullanarak dosyaları yenile (videoyu izleyecek imkanım yoktu izlemeden cevap verdim) Genişletmek için tıkla ... Önbelleği temzile yaptım düzeldi.