- Reaksiyon puanı
- 2,148
Avea yıkılan paket 1gb interneti var yetiyor.
gerçekden yıkılıyoAvea yıkılan paket 1gb interneti var yetiyor.
aylık 45 tl güzel fiyatbunu görmemiştim. ilk 1 gb lık alcam . yetmezse bunu alırım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
vodofonda hangi paket ikullanıyorsun?
gerçekden yıkılıyo
sınırlımı peki kampanya bikere kaydolsam hep durabiliyormuyum?
birde 1 gb bitince 96 kbs yemi düşüyor yoksa? bitiyormu
Sınırsız İnternet 2 GB tan sonra hız düşüyor + 2000 sms heryöne + 500 dk heryöne = 19,90 tl faturalı Avea gel benim tarifeye geç.
Öncelikle SelamınAleyküm arkadaşlar...
Ben telefonuma hat alıcam ancak sizlere bir sorum olucak.
Herkez gibi benim içinde mobilde internet önemli, hele benim için çok önemli ancak hangi hatta ne kampanya varmış bilmem, uğraşmam öle şeylerle.
Bi kampanya oluyo mesela 20 MB internet paketi aldın, 20 MB bitince düşük hızda sınırsız internet oluyo.
Bizim Sülalenin geneli Turkcell kullanıyoBende bu yüzden Turkcell almak istiyorum ancak Turkcell'de böle bi kampanya varmı? böle bi kampanyanın Avea'da olduğunu biliyorum yanılmıyorsam Turkcell'de varmı?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
bu paketin linkini alablrmym. hemen geçeblrmSınırsız İnternet 2 GB tan sonra hız düşüyor + 2000 sms heryöne + 500 dk heryöne = 19,90 tl faturalı Avea gel benim tarifeye geç.
1gb den sonra bitiyor. Şu an tarifeye geçiş yok 500dk her yöne 1000sms her yöne 1gb net 19 TL sen çıkmadıkça iptal etmiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bununla ilgili link verebilir misin?
bu paketin linkini alablrmym. hemen geçeblrm
hocam sende gösterip elletmiyosn :dArkadaşlar benim tarife Yeni Nesil 500 tarifesinin kişiye özel olanıymış. Kuzenimi dahi geçirememiştim yazın bu tarifeye. bana özelmiş. sadece bir telefonu onaylamamla kontorlüden faturalıya geçmiştim 7 ay önce. şimdi aveanın faturalı tariifelerine bakındım sizin için benimkine en yakını bu tarife bi inceleyin.
96Kbps demek saniyede max 12KB indirmek demek. Surf için yeterli gibi gözükse de bol resimli sayfalarda geç açılma olur video falan da izlenmez.
ben izliyorum ch@t527 icin sorun degil 96kb/sn ile youtube videolari izlenebiliyor pc'ye usb ile baglayip videolar izleniyor ama durdur cubuk dolunca oynat seklinde youtube ve cogu film sitesinde ise yariyor japonya'da 3g bedava burda para ile o bile sinirli aslinda 7,2mbps hiz akk'siz 49lira yapsalar kimse adsl almaz hat satislari artardi.
izlenmez derken yavaş dolar anlamında tabi![]()
Biriniz diyo bu iyi, biriniz diyo bu iyi ben şu anda Vodafone'da aklım ama konu devam etsin biraz daha yorumlara bakar seçerim hatttımı yorum yapan herkeze teşekkürler.
Turkcell turbo 1gb 43,2mbps 30liraya veriyor ve oncelik veriyor yani ne kadar yogunluk olrsa olsun senin hizin dusmuyor.
Sınırsız İnternet 2 GB tan sonra hız düşüyor + 2000 sms heryöne + 500 dk heryöne = 19,90 tl faturalı Avea gel benim tarifeye geç.
Bu kanpanya suanda 28 tl 500 dk 1000 sms 1 gb bende 23 tl ye kullaniyorum yetiyor. Sms ler faazla bile![]()