Mobilde Sınırsız İnternet...

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aylık 45 tl güzel fiyat :) bunu görmemiştim. ilk 1 gb lık alcam . yetmezse bunu alırım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vodofonda hangi paket ikullanıyorsun?

Zamanında 9TL'ye sınırsız mobil internet pakedi vardı ben o zamanlar üye olmuştum (1,5 yıl önce) sonradan öğrendim ki söz konusu paket yeni üyelik kabul etmemekle birlikte var olan üyelere zamanında o hakkı kazandıkları için kampanyadan istifadelerinin devamına müsaade ediyormuş. İşte ben o üyelerdenim değişen tek şey ise 9 TL'nin 11TL olması. Yavaş mavaş ama nihytinde sınırsız olması hasebiyle ben bunu kullanıyorum.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Sınırsız İnternet 2 GB tan sonra hız düşüyor + 2000 sms heryöne + 500 dk heryöne = 19,90 tl faturalı Avea gel benim tarifeye geç.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
gerçekden yıkılıyo :)
sınırlımı peki kampanya bikere kaydolsam hep durabiliyormuyum?
birde 1 gb bitince 96 kbs yemi düşüyor yoksa? bitiyormu

1gb den sonra bitiyor. Şu an tarifeye geçiş yok 500dk her yöne 1000sms her yöne 1gb net 19 TL sen çıkmadıkça iptal etmiyor

Sınırsız İnternet 2 GB tan sonra hız düşüyor + 2000 sms heryöne + 500 dk heryöne = 19,90 tl faturalı Avea gel benim tarifeye geç.

bununla ilgili link verebilir misin?

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle SelamınAleyküm arkadaşlar...

Ben telefonuma hat alıcam ancak sizlere bir sorum olucak.

Herkez gibi benim içinde mobilde internet önemli, hele benim için çok önemli ancak hangi hatta ne kampanya varmış bilmem, uğraşmam öle şeylerle.

Bi kampanya oluyo mesela 20 MB internet paketi aldın, 20 MB bitince düşük hızda sınırsız internet oluyo.

Bizim Sülalenin geneli Turkcell kullanıyo :) Bende bu yüzden Turkcell almak istiyorum ancak Turkcell'de böle bi kampanya varmı? böle bi kampanyanın Avea'da olduğunu biliyorum yanılmıyorsam Turkcell'de varmı?

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

1 gb akk kotalı. Sanırsam 20 lira.

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turkcellin sitesinden kendine uygun olani sec en ayrintili bilgu orada :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
1gb den sonra bitiyor. Şu an tarifeye geçiş yok 500dk her yöne 1000sms her yöne 1gb net 19 TL sen çıkmadıkça iptal etmiyor

bununla ilgili link verebilir misin?

bu paketin linkini alablrmym. hemen geçeblrm

Arkadaşlar benim tarife Yeni Nesil 500 tarifesinin kişiye özel olanıymış. Kuzenimi dahi geçirememiştim yazın bu tarifeye. bana özelmiş. sadece bir telefonu onaylamamla kontorlüden faturalıya geçmiştim 7 ay önce. şimdi aveanın faturalı tariifelerine bakındım sizin için benimkine en yakını bu tarife bi inceleyin.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar benim tarife Yeni Nesil 500 tarifesinin kişiye özel olanıymış. Kuzenimi dahi geçirememiştim yazın bu tarifeye. bana özelmiş. sadece bir telefonu onaylamamla kontorlüden faturalıya geçmiştim 7 ay önce. şimdi aveanın faturalı tariifelerine bakındım sizin için benimkine en yakını bu tarife bi inceleyin.
hocam sende gösterip elletmiyosn :d

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Hattını avea'ya taşıyanlara 12 ay boyunca Yıkılan paketle beraber 1000 dk avealılarla görüşme 1000 sms 1 gb internet ücretsiz teknoloji haberleri ( Hergün 2 mesaj ) arandıkça kazan servisi ( 10 dk aramaya her yöne 5 dk veriyor ) Sadece ve Sadece 19 LİRA evet evet yanlış duymadınız 19 LİRA

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben tarifeler paketler avantajlar olarak her zaman vodafone'yi destekliyorum ancak bizim akrabaların geneli neredeyse hepsi Turkcell kullanıyor bu yüzden Turkcell'den vazgeçmek istemiyorum. Sırf internet paketi yüzünden hayla hat almadım :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
96Kbps demek saniyede max 12KB indirmek demek. Surf için yeterli gibi gözükse de bol resimli sayfalarda geç açılma olur video falan da izlenmez.

ben izliyorum ch@t527 icin sorun degil 96kb/sn ile youtube videolari izlenebiliyor pc'ye usb ile baglayip videolar izleniyor ama durdur cubuk dolunca oynat seklinde youtube ve cogu film sitesinde ise yariyor japonya'da 3g bedava burda para ile o bile sinirli aslinda 7,2mbps hiz akk'siz 49lira yapsalar kimse adsl almaz hat satislari artardi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
ben izliyorum ch@t527 icin sorun degil 96kb/sn ile youtube videolari izlenebiliyor pc'ye usb ile baglayip videolar izleniyor ama durdur cubuk dolunca oynat seklinde youtube ve cogu film sitesinde ise yariyor japonya'da 3g bedava burda para ile o bile sinirli aslinda 7,2mbps hiz akk'siz 49lira yapsalar kimse adsl almaz hat satislari artardi.

izlenmez derken yavaş dolar anlamında tabi :)

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ay once vodafone dan avea'ya gectim. gecmeden de bayagi bir araştırdım doğal olarak. turkcell de 19liraya 1gb'dan sonra sinirsiz internet vardi.tabii 96kbps e iniyor kotadan sonra. avea da 1gb dan sonra sinirsiz 10lira. bunu bir dusun :)

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vodafone freezone üyelerine internet yarı fiyatına ben şahsen 500 mb kullanıyorum bana bol bol yetiyor 9 tl. skype viber whatshap face sürekli açık (E edge olara, gerektiğinde 3G ye geçiyorum.)

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biriniz diyo bu iyi, biriniz diyo bu iyi ben şu anda Vodafone'da aklım ama konu devam etsin biraz daha yorumlara bakar seçerim hatttımı yorum yapan herkeze teşekkürler.

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biriniz diyo bu iyi, biriniz diyo bu iyi ben şu anda Vodafone'da aklım ama konu devam etsin biraz daha yorumlara bakar seçerim hatttımı yorum yapan herkeze teşekkürler.

bak vodafone'da sınırsızı kaldırmışlardı yine.250mb dan sonra sınırsız 10 liranın üzerinde.ben 5 yıl kullandım vodafone.avea 10 tl sınırsız 1gb'dan sonra.aveanın internet fiyatıyla karşılaştırılamaz bile yani kısaca.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Turkcell turbo 1gb 43,2mbps 30liraya veriyor ve oncelik veriyor yani ne kadar yogunluk olrsa olsun senin hizin dusmuyor.