Mobil sürümdeki sorun

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
giriş yapmadan önce forum mobil sürümde görünüyor ama giriş yapınca normal haliyle görünüyor.
saygılarımla

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
bugun ıyıydı akşam uzerı bozuldu sanırım.mobıl surume gecmıyor

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar tam olarak nerede olduğunu belirtin!!! Anasayfada mı, forumda mı?

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
anasayfayı bilmiyorum direk foruma giriyorum.Forumda var sorun

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet forum ilk açılışta mobil görünüyor herhangi bi forum içi linke tıklayınca normal versiyon oluyo

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
ya zaten hiç geçmesin mobil sürüme daha iyi. Yada mobil sürüm ayrı olsun. m.shiftdelete.net gibi mesela...

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Ben telefonun tarayıcısından giriyorum.İlk başlarda mobil görünüyordu şimdi değil.Mobile geçmek için ayrı bir buton mu var?Az önce de girdim konulara cevap yazılmıyor şimdi de.

CAMBAZ

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bir önceki tema haliyle,en altta normal versiyon diye bir link vardı,oraya basıp normal forum görüntüsünü elde etmemiz gerekiyordu ancak o çalışmıyordu..ama yinede forum mobil görüntü olarak sunuluyordu.ve şimdiki haliyle ben telefondan baktığımda normal bir browser görüntüsü var,ve bence açıkcası böyle daha iyi.
ya da eskisinde olduğu gibi "normal versiyon" adında bir link koyun en alta,oraya bastığımızda normal browser görüntüsünü elde edelim...mobil görüntü rahat kullanım olmuyor bence.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Allah Allah SDN'in Mobil Sürümüde Mi Çıktı Yoksa... Ben Bişey Kaçırdım Galiba :D Eğer Doğruysa Adres Nedir m.shiftdelete.net Gibi Bişeydir :D Bilgilendirin Lütfen :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
bir önceki tema haliyle,en altta normal versiyon diye bir link vardı,oraya basıp normal forum görüntüsünü elde etmemiz gerekiyordu ancak o çalışmıyordu..ama yinede forum mobil görüntü olarak sunuluyordu.ve şimdiki haliyle ben telefondan baktığımda normal bir browser görüntüsü var,ve bence açıkcası böyle daha iyi.
ya da eskisinde olduğu gibi "normal versiyon" adında bir link koyun en alta,oraya bastığımızda normal browser görüntüsünü elde edelim...mobil görüntü rahat kullanım olmuyor bence.
sayfanın sağ üst kısmında orjinal stil var ona tıklarsanız mobil sürüm değişiyor
Allah Allah SDN'in Mobil Sürümüde Mi Çıktı Yoksa... Ben Bişey Kaçırdım Galiba :D Eğer Doğruysa Adres Nedir m.shiftdelete.net Gibi Bişeydir :D Bilgilendirin Lütfen :D
Adres aynı sadece mobilden girince mobil oluyor

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arkadaşlar önceden apple.shiftdelete.net adresinden girince mobil olarak sorunsuz açılıyordu fakat şu aralar troyun blog sayfasına yönlendiriyor görevli arkadaşlar bi el atarsa sevinirim :D