Mobil sayfa sorunsalı

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
aslında pek bir sorun yok yönlendirme biraz geç devreye giriyor özellikle gsm üzerinden nete girmenin ucuz olmadığı bir memleketteysek kota olarak sorun çıkarıyor. sorun ne der gibisiniz :D sorun normal sayfa yüklendikten sonra mobil sayfaya yönlendiriyor ve bunu her defasında tekrarlıyor :hammer: diğer bir sorun mobil de çözünürlük sıkıntısı var sayfanın yanları bomboş kalıyor halbuki bir çok site bunu otomatik ayarlıyor umarım bu konuda da çözüm üretilebilir. forum için ise eğer üye girişi yapmazsak mobil sayfayı açıyor ama üye girişi yaptığım an normal şekilde açılıyor :turned: umarım bu sorunlar düzelir çünkü aylardır devam ediyor :) böylesine kaliteli bir siteye basit hatalar yakışmıyor :dil:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
genişlik konusunda opera mobile kullanıyorum. Cep görünümünden çıkınca düzeliyor o sorun

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Dolphin Browser da basarili bu konuda androidli bi telefonun varsa tavsiye ederim :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Valla ben kendi browser inden çok memnunum ama her defasında sayfayı yükleyip yönlendirme yapması beni deli ediyor :( opera büyültüyor ama bu sefer çözünürlük berbat oluyor :D umarım bir webmaster arkadaşımız bunu düzeltebilir :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Valla ben kendi browser inden çok memnunum ama her defasında sayfayı yükleyip yönlendirme yapması beni deli ediyor :( opera büyültüyor ama bu sefer çözünürlük berbat oluyor :D umarım bir webmaster arkadaşımız bunu düzeltebilir :)

Opera'da ayarlardan yakınlaştırmayı %100 yapın, cep görünümünü kapatin sayfa sığiyor ekrana :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o zaman bozuluyor görüntü :) tab dan bağlanıyorum o yüzden büyültme yapınca rezalet oluyor zaten mobil sayfası kullanışlı gelmiyor bana donanimhaber gibi olsa bence çok daha iyi olurdu hoş şu anda artık tab üzerinden normal sitede açılmıyor yönlendirme denilen saçma salak bir uygulama yüzünden tabletten sdn ye bağlanamıyorum şaka gibi :D
SDN bu aralar hizmet olarak ttnet ten bir farkı kalmadı benim gözümde :D sdn = ttnet :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ben de operada mobilden giriyorum ama "orijinal stil"e girmeye çalışınca "forum" kısmına atıyor.