Teli rootlayıp dns değiştirirsiniz ancak
4.3 öncesinde rootlayıp değiştirebilirsiniz. Yani en üst 4.2.2 de yapabilirsiniz.
4.3+ de ise root olsa da işe yaramıyor. DNSet programı rootsuz çalışır yerel vpn kurar DNS değiştirmişsiniz gibi bağlanırsınız.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset&hl=tr
4.3 öncesinde rootlayıp değiştirebilirsiniz. Yani en üst 4.2.2 de yapabilirsiniz.
4.3+ de ise root olsa da işe yaramıyor. DNSet programı rootsuz çalışır yerel vpn kurar DNS değiştirmişsiniz gibi bağlanırsınız.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset&hl=tr
Teşekkür ederim ama telefonum yeni olduğundan rootlamayı şu an düşünmüyorum. En azından 1 yıl daha.
DNSet uygulamasını yükledim fakat ne mobil ağda ne de wi-fi'de video izleyemedim. Sanırım uygulamanın kullandığı dnsler deaktif olmuş.
4.4 te rootlasak da olmuyor mu setdns filan? çözüm yok mu hiç?
Normal DNS değiştirme yöntemleri çalışmıyor 4.3 den sonrasında. Rootlu olsan dahi.
DNSet programı ise VPN gibi düşün ama yerel VPN, başka ülkeye falan bağlanma durumu yok kendi bağlantını google dns üzerinden bağlıyor, ücretli sürümünde ise başka dnsler seçebiliyorsun.
marketten baktım da 4.4 te tam çalışmıyor diyorlar. prosunu da alırım ama onda da aynı şikayet var gibi. 4.4.2 sürümü var şu anda. deneyeyim indirip yine de
DNS kullanmadan mobil ağdan YouTube'a girebiliyorum. Siz nasıl giremiyorsunuz? :huh:
seçilmiş kişisin sen özelsin bizim garibanlar senin telinle aynı mertebede değil ondan.DNS kullanmadan mobil ağdan YouTube'a girebiliyorum. Siz nasıl giremiyorsunuz? :huh:
Host değiştirme yapmadım. YouTube yasaklı olduğunda mobil ağdan giremezdim. Geçenlerde mahkemenin yasağı kaldırdığı haberi geldiğinde denedim, girdi. Bunu yapabilecek herhangi bir program da kurmadım. Benim hat da Avea.Hosts mu girdin unuttun acaba? Çünkü bizde girmiyor. Avea.
Önbelleği vs. sıfırlayıp giriş yapmayı denedin mi?Şimdi denedim. Tarayıcıdan girip izleyebiliyorum. Uygulaması bağlanmıyor bile.
Bağlanıyor ama video oynatmıyor. Ağ problemi.Önbelleği vs. sıfırlayıp giriş yapmayı denedin mi?
vod ayarında internet seçili değilse ondan olabilir ch@t527'de öyledi mobil tv seçili olunca youtube videoları açılmıyor turkcelltv açılıyor sadece sesi oluyordu rahmetlide...Bağlanıyor ama video oynatmıyor. Ağ problemi.