Mobee net 7" s1200 Hakkında Yorum Tavsiye?

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Bim'in kampanyasındaki ürünü gördükten sonra biraz araştırma yapmak istedim en çok bu ürün karşıma çıktı.
Teknolojiden biraz uzak kaldığımı ve android'e bir şekilde giriş yapmam gerektiğini tablet hakkında yetersiz bilgi sahibi olduğumu fark ettim. İleride belki hayatımızda önemli bir yer edinecek bu aletleri tanımak istiyorum.

Ayrıca eğitim-öğretim sektöründe olduğum için bu aletleri eğitimde nasıl kendi işime yarar biçimde kullanabilirim diye düşündüm.
Bu yüzden sizden max. 350 TL ye kadar beni üzmeyecek mümkünse mağazaya gidip alabileceğim bir tablet önermenizi yada hiç olmadı ,

Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Mobee 7" S1200

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Öncelik yurtiçinden hızlı bir şekilde alabileceğim ürünlerde : ) Ama tşk ederim

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam şöyle söylim 2.el 350 tlye daha iyi tablet alabilirsin. 2.el düşünür müsün?

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Nereden alınacağına bağlı (çalıntı falan olmasın) güvenilir bir yerden olsun birde garantisi devam eden bir ürün olursa olabilir.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nereden alınacağına bağlı (çalıntı falan olmasın) güvenilir bir yerden olsun birde garantisi devam eden bir ürün olursa olabilir.
Hocam hiç şevkini kırmak istemem ama sağlam bir tablet arıyorsan en düşük 700 derim sana. Biraz daha bekle yarın birgün canın sıkılmasın derim. Umarım şevkini kırmamış olurum senin için sölüyorum.

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Yok şevk kırmak ile ilgisi öyle çok aşırı bir özellik istemiyorum. Sadece bu tabletlere alışmak Android i tanımak biraz bilgi edindikten sonra yapacağım projelere uygun değişik tabletlere yönelebilirim.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yok şevk kırmak ile ilgisi öyle çok aşırı bir özellik istemiyorum. Sadece bu tabletlere alışmak Android i tanımak biraz bilgi edindikten sonra yapacağım projelere uygun değişik tabletlere yönelebilirim.
ozaman düşük tabletler işinizi görecektir.
örnek
[h=1]Onyo Haipad Improvement 10" Tablet[/h]
KDV Dahil
: 428,99 TL

Rootlamanızı öneririm bu tür düşük cihazlarda

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION]

Rootlamak nedir ne işe yarar ? : )

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
@Webkurum

Rootlamak nedir ne işe yarar ? : )
Rootlamak işletim sisteminin kilidini açar diyelim. Yani androidin. Tüm fiziksel uygulamal ve donanımsal ayarlar açılır. sistemi silip düzenleyebilirsiniz. Kalkmayan gerekli uygulamaları kaldırıp cihazın tüm ama tüm ayarları ile oynayabilirsiniz. Biraz amatörsünüz biraz ilerleyince yaparsınız yoksa bazı uygulamarı kaldırırsanız çalışma bile önlenebilir. Lakin zarar veren bu tür tabletlerde çok ram tüketen uygulamaları kaldırırsanız da gözle görülür hız kazanımı görürsünüz. Yani biraz öğrenin ilerde yaparsınız :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

Amacın bu olduğuna göre bence bim'in tabletini al geç :) Zaten 3g'si olmayan bir tableti kullanmak istemeyeceksin ilerleyen dönemlerde, bu sebeple 3g'si olmayan tabletlerede daha fazla para vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum, ortamı tanımak neler yapabileceğini görmek için 200tl'lik tabletten iyi fırsat mı var? :) Al 1 tane sonra tablet işi hoşuna giderse sim kartı destekleyen iyi bir modele yönelirsin...

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION] Bim'in tableti bana kalmaz gibi geliyor : ) Tükenir ben alana kadar o yüzden bu mobee'ye yöneldim birde ekranların dokunmatikleri farklıymış mobee biraz daha öne çıktı. : )
[MENTION=264936]Webkurum[/MENTION]
iş bu yüzden kurcalayıp bozmak için 200-300 Tl lik birşey bakıyorum ki öğrenebileyim : ) Tşk ederim : )

marjinaliter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar cihazı hafta içi aldım ve bir sorunum var youtube veya diğer sitelerdeki videoları izlerken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum yani takılma yada donma olmuyor fakat digiplayden mac izlerken sürekli kasma oluyor yayında sırf bunun için almıştım yani maçları izlemek için cihazı lcdye baglayıp izlemek için fakat bu sorunla karsılasınca moralim bozuldu dogrusu sorunu halletmem için ne yapmam lazım acaba?

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
merhaba arkadaşlar cihazı hafta içi aldım ve bir sorunum var youtube veya diğer sitelerdeki videoları izlerken herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum yani takılma yada donma olmuyor fakat digiplayden mac izlerken sürekli kasma oluyor yayında sırf bunun için almıştım yani maçları izlemek için cihazı lcdye baglayıp izlemek için fakat bu sorunla karsılasınca moralim bozuldu dogrusu sorunu halletmem için ne yapmam lazım acaba?

Dediğiniz sorunun çözümünü bilmiyorum. Fakat ben size cihaz ile ilgili soru sorayım nasıl memnunmusunuz iş yapar mı ?
İnternette dolaşmak tablet ve android hakkında bilgi edinmek için yeterli mi ? Yorumlarınız nelerdir?

marjinaliter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android kullanıcısı olarak tablet kullanımıda gayet hoş ve kullanışlı fakat cok fazla bir beklenti içinde olmamanız lazım yani bir ipad değil kesinlikle fakat istedğiniz herşeyi bir ipad kadar yapabiliyorsunuz o yüzden ben gayet memnunum

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=43919]marjinaliter[/MENTION] o tabletle alakali :) yani orn ben herturlu beklentimi karsiliyorum. Hicbir sorunum yok. Ipadle karsilastirmaya gerek yok. Oyunlara para vermiyorum pes 2012 indirdim mesela 200 mb nfsnin bir oyunumu ne 900 mb indiriyor. Grafiklerde guzel. Ama tabletten tablete degisir 200 tllik 300 tllik 500 tllik bile alsaniz isteklerinizi karsilamaz.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
mobeeyi bir hafadır kullanıyorum fiyata göre gayet iyi bence deneme amaçlı pes 2012 yükledim gayet iyi donma veya kasma yok 3G'si dahili değil avea jetle bağlanıyorum direk tanıyor dokunmatik ekran 5 noktadan çoklu dokunma var iki parak resim büyütülüp küçültülüyor office dökümanları rahat açılıyor 3d grafik destegi mevcut kendi tarayızısı ve opera ile tüm sitelerdeki videoları açıyor flash desteği mevcut ince hafif kullanışlı bir cihaz ayrıca flash disk takılıyor artı mouse bağlanabiliyor hdmı çıkışı mevcut ucuz olsun iyi olsun diyorsanız alın bence derim bu arada android 4.0.3 yüklü olarak geliyor

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
s.a ben onyo haidad improvent 10 in.lisini alıcam dartyde 281 TL sizce alimmi ben büyük istiyordumda hdmı usb android herşey var flash playerda ne dersiniz??

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
araştrdığım kadarı ile fiyat/performans/özellik olarak en iyisi vodafona smart tab 10" gibi geldi bana,varsa daha iyisi şu dediğiniz öğrenebiliriz.çalıntı olmasına karşı önlem olarak da sahibindende faturalı olarak garantili falan var.ben şahsen ondan ve oradan düşünüyorum.eğer tabi size 10" büyük gelirse bilemem.10" bana gayet uygun ideal geldi.10" aşağısına araştırma yapmadım hiç.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
onyo haipad improvent 10inç sizce nasıl bir tabletdir hiç alan varmı alan varsa memnunmu video izleyebiliyormu bi söylerseniz çok memnun olurum iyi akşamlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mobee yi kullanan arkadas sizin aldıgınız model ne ve fiyatı ne kadar ?