MMORPG Tavsiyesi ?

berkayfrt07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genelde f2p[Ücretsiz] Oyunların hepsi p2w[Parası olan konuşur
tongue.gif
] oluyor hani böyle çok p2w olmayan non-target oyun varsa önerilere açığım. Beraber oynayabiliriz

Bir de gw2 başlamak ne kadar mantıklı p2w olayı abartılmış mıdır ?
Şimdiden teşekkürler

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Blade&Soul.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Rank sistemi var oyunda çok fazladır pay to win isteselerde koyamıyorlar genellikle kozmetik eşyalar var Cash shopta.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Bladeandsoul cidden güzel oyun. Ekleyelim beraber oynarız

berkayfrt07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal sabaha anca iner 22 Gb malum AKK var :cool:

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Konuyu takip ediyorum.
Güncel (Son 2-3 yıl) uzunca bir süre oynayabileceğim bişeyler arıyorum ben de

berkayfrt07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim sistem kaldırmayabilir o yüzden indirmeyi iptal ettim düşük sistemle oynuyan var mı acaba sistemim şöyle;
2 Gm Ram Kingston 1333 MhZ
Nvıdıa 8500 GT 512 Mb Ekran Kartı
İntel Pentium[R] 3.20 gHz İşlemci
Çift çekirdek pc kaldırır mı sizce arkadaşlar :)

berkayfrt07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu takip ediyorum.
Güncel (Son 2-3 yıl) uzunca bir süre oynayabileceğim bişeyler arıyorum ben de
Bende öyle bir şey arıyorum hocam önceden wow oynuyorum dolar artınca sıkıntı oldu bırakmak zorunda kaldım alışık değilim Neverwinter mi ne onu oynadım çok sıkılan biri değilim max level kastım pvp ye geldim adam 2 tane skill attı wowda böyle bir şey görmedim şaşırttı doğrusu. Okul da açılıyor öğrenci adamız wow verecek para da kalmadı bende f2p oynuyim dedim. Fakat f2plerin hepsi p2w ,herkezin eşit olması için illa önden para ödemen,aylık ödemen lazım wow tarzı oyunda bulamadım , sistemde malum.

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Benim sistem kaldırmayabilir o yüzden indirmeyi iptal ettim düşük sistemle oynuyan var mı acaba sistemim şöyle;
2 Gm Ram Kingston 1333 MhZ
Nvıdıa 8500 GT 512 Mb Ekran Kartı
İntel Pentium[R] 3.20 gHz İşlemci
Çift çekirdek pc kaldırır mı sizce arkadaşlar :)
İlk önce grafik ayarlarını en düşüğe alın eğer halen kasıyor ise
Grafik ayarlarından optimize for low end pc ticklerseniz kasmadan açar.

Black Wolf

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Bende öyle bir şey arıyorum hocam önceden wow oynuyorum dolar artınca sıkıntı oldu bırakmak zorunda kaldım alışık değilim Neverwinter mi ne onu oynadım çok sıkılan biri değilim max level kastım pvp ye geldim adam 2 tane skill attı wowda böyle bir şey görmedim şaşırttı doğrusu. Okul da açılıyor öğrenci adamız wow verecek para da kalmadı bende f2p oynuyim dedim. Fakat f2plerin hepsi p2w ,herkezin eşit olması için illa önden para ödemen,aylık ödemen lazım wow tarzı oyunda bulamadım , sistemde malum.

Bulabildin mi bi oyun?

berkayfrt07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayla mmrpg , non-target oyun arıyorum. Non-target olmasada olur

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ESO ve Skyforge gayet oynanıla bilir.

Koparso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası ben Guild Wars 2 veya Tera Online (USA) Düşünüyorum daha önce tera enmasse oynadım p2w göremedim tabi ki aylık premium falan var extra zindana girme sayısı felan veriyor ama onun oyun içerisindeki parayı zaten 65 olduğunuzda neredeyse çıkarıyorsunuz sonrasında zindanlara girerek belli görevleri yaparak premium parasını çok rahat topluyorsunuz

GW2 ye gelirsek de hayatımda ilkkez gördüğüm quest sistemi ve eğlenceli pvp sistemi var hoşuma gitti güzel yanı ise aylık ödeme yok
1 kez al devam et
metin2 gibi knight online gibi oyunlara ne paralar döktüm LoL de sadece kozmetik için milyar dökülmüştür o yüzden B2P & P2P oyunlar artık beni korkutmuyor :) öneriniz olursa sevinirim

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Oyun Müptelası

şu arkadşın kanalı gerçekten kaliteli. mmo oyunlarının tutkunu ve incelemeri hep güncel ve özverili. tavsiye ettiği ve beğendiğim çok güzel oyunlar var ama malesef avrupada yok çoğu. mesela en başta "moonlight blade"
--- Gönderi Güncellendi ---
yazdıklarım silindi yav düzelteyim derken :p

blade and souldan uzak durun. oyuncuları lobilere ve dungeonlara hapseden bir oyun. son lvle geldiğinizde oyunun haritasıyla işiniz bitiyor. hep aynı görevleri yapıyorsunuz ve bir müddet sonra afaknlar basıyor. oyun avrupaya geldiğinden bu yana oyuncularının %80 ini kaybetti.

Koparso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen o kanal benim de çok hoşuma gidiyor epeydir takip ediyorum nedense izlenme sayısı çok az yaptığı işe göre
fakat ne yazıkki benim oynayabileceğim oyunları incelemiyorum çoğu kore ve çin hatta adam kendini aşmış oyunları çince epeyce oynayıp çözüp bize aktarıyor bu şu işe yarıyor buna tıklarsan şu olur vs..
İşinize yarar bir oyun bulduğunuzda bana da ÖM atarsanız çok sevinirim...

Galahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
SWTOR gelmiş geçmiş en iyi mmorpg dir gözümde ama boyutu biraz büyük en son 55 gb dı oyunun içinde yok yok.