*.Mkv Nasıl *.avi Yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quickly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar, *.mkv uzantılı 8 GB uzunluğunda bir dosya nasıl *.avi uzantılı 4 GB bir dosya haline getirilebilir? Hangi programlar kullanılabilir bunun için? :confused1: :clover:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Dönüştürmek için format factory olur da. 8', 4'e düşürür mü bilmem :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dönüştürmek için format factory olur da. 8', 4'e düşürür mü bilmem :)

Format Factory dönüştürmüyor zannımca, sayfasında desteklediği formatlar arasında .mkv uzantısını göremedim. :(

O aramayı zaten yaptım, ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Bulduğum bir kaç program ile ilgili kullanıcı yorumları ise olumsuzdu. O sebepten bu konuyu açtım. :glare:

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
programlar mantıgı hep aynıdır sen sadece değerleri ayarlaman gerek , değerleri ayarlamak içinde baya bir programı ınceleme yapman ve denemeler yapman gerek bazı programalrda 1 2 dk convertden sonra sonlandırıp bakabiliyorsun 1 dk goruntu kalıtesıne her seferınde kaliteyi artırıp tekrar deneme yap.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yine de bir dene ya :D Avi'ye dönüştürüyor ama :)

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Total Video Converter işini tam anlamıyla görür.ücretsiz küçük bir şey istersen Hamster Free Video Converter'da işini görür.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Format Factory dönüştürmüyor zannımca, sayfasında desteklediği formatlar arasında .mkv uzantısını göremedim. :(

O aramayı zaten yaptım, ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Bulduğum bir kaç program ile ilgili kullanıcı yorumları ise olumsuzdu. O sebepten bu konuyu açtım. :glare:

Son versiyonu indir bir daha bak :D format facktory mkv yapıyor zamanında az yapmadım :) genelde mkv'de "x264/h264" kodeği kullanılırken avi'de "xvid/divx" kodeği kullanılır ve x264 kodeği xvid'den daha iyi sıkıştırma yapar :) Acaba niye çevirmeye çalışıyon :) + bilgisayarın donanımı güçlü değilse indir daha iyi çünkü çok vakit kaybı oluşturur.... :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ImTOO MKV Converter onerebilirim, 8gb'tab 4gb dusecegini pek sanmıyorum.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Acaba niye çevirmeye çalışıyon :) + bilgisayarın donanımı güçlü değilse indir daha iyi çünkü çok vakit kaybı oluşturur.... :)

Aslında bana değil bir arkadaşıma lazım. Evde bilgisayarı olmadığı için dvd player'da izleyebileceği bir hale dönüştürmek istiyor. :yes:

Bu arada herkese teşekkürler, halloldu. :)

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
mkv uzantısı zaten sıkıştırılmış bir video dosyasıdır. Şöyle söyleyim normalde 1.4 GB lık bir filmi 400 MB a kadar indirebiliyor.
Sana tavsiyem filmi parçalara ayır ve öyle çevirmeyi dene. Ama bence sendeki dosya çok daha büyük olacak.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
mkv uzantısı zaten sıkıştırılmış bir video dosyasıdır. Şöyle söyleyim normalde 1.4 GB lık bir filmi 400 MB a kadar indirebiliyor.
Sana tavsiyem filmi parçalara ayır ve öyle çevirmeyi dene. Ama bence sendeki dosya çok daha büyük olacak.

mkv dosyaları cozunurluk olarak buyuk olmasından kaynaklı dosya ebadı da büyüktür . bu cozunurluk ayarlarını %50 düşürüp sesi de aynı şekilde 128bit ayarlarayark işlem yaparsanız film yarı yarıya düşcektir

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Bu is icin en iyisi Total Video Convertertir 8 gb'den 4 gbye hatta daha düsük boyutlara bile dönüstürebilirsin..

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Total V.C. herşeyi çeviriyor ama iyi çevirmiyor bence. Ekranda karelenmeler olabiliyor. Auto GK la yapabilirsin.
Bu kadar uğraşana kadar 4.37 gb lık bir daha indirsen daha iyi aslında.