- Reaksiyon puanı
- 23,585
Bazı küçük Buglar olsa bile hala kullanılabilir cihaz. İleriki güncellemelerle düzelir fikrimce.
Fayfon 11'in hayırlı olsun. MIUI 12 tam bir iOS kopyası.Bazı küçük Buglar olsa bile hala kullanılabilir cihaz. İleriki güncellemelerle düzelir fikrimce.
Ekli dosyayı görüntüle 114212
Ekli dosyayı görüntüle 114213
Ekli dosyayı görüntüle 114214
Ekli dosyayı görüntüle 114216
Güncelleme Geldiğinde ana ekrana bir resim kilit ekranına başka resim koy.Redmi 8'e henüz gelmedi, halen bekliyorum.
Aynen Dün ilk açılışta tema ile karşılaşınca neye uğradığımı şaşırdımFayfon 11'in hayırlı olsun. MIUI 12 tam bir iOS kopyası.
ŞARJ be adam ?Telefonu şarza tak be adam ?
Ben sorunla karşılaşmadım. dünden 60 olan Şarzım 47 ye inmiş aralıklı kullanmamla beraber.miui 12 den sonra telefon öylece dururken bile %40 a yakın şarj yiyor bu sorunu çözebilen var mı?
Güncellemeden sonra telefonu sıfırlayın düzelecektirmiui 12 den sonra telefon öylece dururken bile %40 a yakın şarj yiyor bu sorunu çözebilen var mı?
bence 11 daha iyiydi. miui 12 de çok fazla blur efekti olduğu için performans ve şarj düşüyorŞarj kullanımı nasıl miui 11 demi daha iyi 12demi?
Bana da MIUI 12 güncellemesi geldi ama ben sazan gibi atlayıp güncellemedim güncellersem de Nisan'da güncellerim o zamana kadar performans iyileştirmeleri olur hatalar düzeltilmiş olur benim için en önemli 2 kriter performans ve batarya MIUI 12'de bu iki kriterin artış göstermesi gerekbence 11 daha iyiydi. miui 12 de çok fazla blur efekti olduğu için performans ve şarj düşüyor
Güncelleyenler Sazan mı oluyor şimdi?Bana da MIUI 12 güncellemesi geldi ama ben sazan gibi atlayıp güncellemedim güncellersem de Nisan'da güncellerim o zamana kadar performans iyileştirmeleri olur hatalar düzeltilmiş olur benim için en önemli 2 kriter performans ve batarya MIUI 12'de bu iki kriterin artış göstermesi gerek
İlk çıktığı zaman güncelleyenler için dedim çünkü güncelledikleri zaman bataryamı su gibi içiyor donuyor kasıyor diye ağlayıp zırlıyorlarGüncelleyenler Sazan mı oluyor şimdi?
Bence yazma üslubuna dikkat etsen iyi olur.
Aynen Ağlıyoruz ühühühühühü???İlk çıktığı zaman güncelleyenler için dedim çünkü güncelledikleri zaman bataryamı su gibi içiyor donuyor kasıyor diye ağlayıp zırlıyorlar
haklısın üslup önemli
Arkadaş haklı bencede ilk çıktığında indirmek saçmalık çünkü sorunlar olabilir stabilizasyon sorunları vs sorunu olabilir aradan bir süre geçtikten sonra kullanıcı yorumlarına bakıp ona göre yüklerim.Aynen Ağlıyoruz ühühühühühü???
Senin kafa güzel kardeşim. En azından Windows güncellemelerinden iyi güncelleme yayınlıyorlar.??
Proxymity sapıttırdığına göre indirdim belkim düzelir diye. Düzelmiş diyebilirim ama başka sorun çıktı ortaya.Arkadaş haklı bencede ilk çıktığında indirmek saçmalık çünkü sorunlar olabilir stabilizasyon sorunları vs sorunu olabilir aradan bir süre geçtikten sonra kullanıcı yorumlarına bakıp ona göre yüklerim.
Redmi 8 bu güncelleme yi almıyor diye biliyorum emin misinizRedmi 8'e henüz gelmedi, halen bekliyorum.
MIUI 12'yi alacak cihazların listesiRedmi 8 bu güncelleme yi almıyor diye biliyorum emin misiniz
Büyük güncellemelerden sonra bir hard reset telefonu rahatlatır diyor çoğu xiaomi kullanıcısı istersen bir dene.Proxymity sapıttırdığına göre indirdim belkim düzelir diye. Düzelmiş diyebilirim ama başka sorun çıktı ortaya.
Aslında sadece Xiaomi değil tüm Android cihazlarda yapılması tavsiye ediliyor.Büyük güncellemelerden sonra bir hard reset telefonu rahatlatır diyor çoğu xiaomi kullanıcısı istersen bir dene.
Hocam güncelleme yeni olduğu için hatalar olacaktır batarya performansı düsecektir bu da ara guncellemeler ile duzeltilecektir ben MIUI 12 hatalardan arındırıldıktan sonra güncelleyeceğim bu metodu IOS kullandığım dönem de uyguladım herkes IOS 8'i ilk çıktığı zaman güncelledi ben Mart'ta 8.3'e güncelledim hicbir problem yaşamadımAynen Ağlıyoruz ühühühühühü???
Senin kafa güzel kardeşim. En azından Windows güncellemelerinden iyi güncelleme yayınlıyorlar.??
Kardeş eski sürümde bazı hatalar olduğuna göre güncelleyenler olduğunu da unutma.Hocam güncelleme yeni olduğu için hatalar olacaktır batarya performansı düsecektir bu da ara guncellemeler ile duzeltilecektir ben MIUI 12 hatalardan arındırıldıktan sonra güncelleyeceğim bu metodu IOS kullandığım dönem de uyguladım herkes IOS 8'i ilk çıktığı zaman güncelledi ben Mart'ta 8.3'e güncelledim hicbir problem yaşamadım