Miui Türkiye / Xiaomi

ernuynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Xiaomi için Türkiye yolu açıldı. Bu, uzun zamandır duymak istediğimiz bir haberdi. Türkiye'de "Güncel" bir Miui sitesinin olmaması sanırım bizim gibi herkes için problem olmuştur. Yaklaşık 3 ay önce başlayıp hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra 4 Nisanda aktif ettiğimiz sitemizin asıl amacı, Rom vb. güncellemeler için düzenli bir arşiv oluşturmak. Bu eğlenceli ve yorucu yolculukta siz değerli arkadaşları aramızda görmekten memnun oluruz
s1.gif

Android Rom'ları hakkında bilgisi olan, MIUI Rom'larını kullanmış, Tema ve Çeviri konusunda bilgi sahibi olan, bu ve buna benzer kendisine ekibimizde yer bulabileceğine inanan arkadaşları bekliyoruz.

www.miuiturkiye.com

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Benim nexus 4 te şu an miui 4.1.3 sürümü kurulu acaba daha yeni bir sürüm varmıdır nexus 4 için? Birde miui v6 varmış, nexus 4 içinde varmı? Birde son olarak gmd auto hide key miui romda çalışmıyor çözümü yada alternatifi varmı? teşekkürler.

ernuynk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim nexus 4 te şu an miui 4.1.3 sürümü kurulu acaba daha yeni bir sürüm varmıdır nexus 4 için? Birde miui v6 varmış, nexus 4 içinde varmı? Birde son olarak gmd auto hide key miui romda çalışmıyor çözümü yada alternatifi varmı? teşekkürler.

merhaba,

Miui Rom son olarak 4.4.25 sürümünü yayınladı. Bu sürümde de Nexus 4 için JB 4.2 kullanılmakta.
Miui V6 için şuan beta rom'lar mevcut. Geneli tablet arayüzünden portlanmış. Bende nexus 4 kullanıcısıyım şuan için V6 rom'larını denemedim :)
Son olarak gmd a.h.k bende de çalışmamıştı. Çözümünü bilmiyorum belki sürümden kaynaklanıyordur :)