Mısır

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,764
Erdoğan: "Mısır ile istihbari, diplomatik ve ekonomik olarak zaten iş birliği sürecimiz devam ediyor. Bunda herhangi bir sıkıntı söz konusu değil." -AA
Erdoğan: Mısır ile ilişkilerimiz en üst düzeyin bir tık altında devam ediyor, görüşmeler netice verici olursa biz bunu çok daha ileri kademelere taşırız
Erdoğan: Suudi Arabistan'ın Yunanistan ile ortak tatbikata girmesi bizi üzmüştür, onları bu karar sürecinde görmek istemezdik, konuyu onlarla görüşeceğiz

Sayın Cumhurbaşkanı böyle demiş. Peki Sisi darbeci idi. Darbeciler ile çalışmıyorduk. İhvan'ı indirdi diye iktidardan Mısır ile ilişkileri bozduk. Sanırım şimdi de çark etmeye çalışıyoruz.

En baştan ilişkileri bozmak zaten hata idi Mısır ile....

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
En baştan ilişkileri bozmak zaten hata idi Mısır ile....

( O zaman Erdoğan Direk Sisi'ye arka çıksa adım kadar eminim bizim Muhalefet tam tersi tutum alır ve Mursi çok iyi adamdı neden yanlız bıraktınız derdi :) )

Not: Bana göre Mursi ölene kadar bizim tutumumuz doğruydu sonuçta Mursi ile aramız iyidi ve adama darbe yapıldı kızı eylemlerde öldürüldü flan. Mursi öldükten sonrada zaten elinde sonunda barışacaktık kısmet bu güneymiş.

Şuan Mısır darbesinin üstünden 8 yıl geçti. Ve Mısır ile ortak çıkarlarımız uyuşuyor Doğu akdenizde anlaşmamız kadar normal bir şey yok. NİKAĞIMIZA ALMAYACAZ SONUÇTA MISIR'ı...