Mirror's Edge

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya bende daha ilk kovalamaca sahnesinde karşı binaya sıçrarken oyun kilitleniyo geçersiz işlem yürüttü diye zırvalıyor :razz:

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyunun epey başı orası ama yanlış hatırlamıyosam kırmızı bi koltuk var ona kadar koşup yukarı atlıyosun.ordan sonra zaten saksıya falan tutunup devam ediyosun.oyunda ALT tuşuna basarsan gitmesi gereken yöne doğru dönüyo otomatik.tabii yolun senin bulman lazım.koltuğa zıplayıp üst kata çıkınca polisler gelmeden space q space ile köşeden yukarı kaçman lazım

Roar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet oyunun epey başı :) Utandım şimdi ehueuhe. Daha oyunun başında takıldıysam ben hiç oynamasam mı acaba :)

Kırmızı koltuğu falan bulamıyorum ağlayacam şimdi.

rdmsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi sorunum var, eğer oyunu oynuyorsanız bana yardım edin
training i geçtikten sonra ilk turda adamlardan kaçarken asansöre biniyoruz ya sonra ilerde 2. kez asansöre bindiğimde oyun menüye dönüyo
devam edince checkpointe dönüyo
nedeni konusunda bi fikriniz var mı

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Roar bana oynadığın Sectorun adını yazarsan san yardımcı olmaya çalışırım
rdmsnl kardeşim bence sen oyunu düzgün bi yerden yeniden indir yada kaldırıp yeniden kur.ben öyle bi sorun yaşamadım çünkü

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Roar kardeşim senin dediğin yeri bulmaya çalıştım
kardeşiyle ilk karşılaştığı yer çatı katı.orda birden karşına 4 tane swat çıkıyo,onları görünce sen soluna doğru koşmaya başla helikopter var ona doğru zıpla kaç o kadar

Roar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi sorunum var, eğer oyunu oynuyorsanız bana yardım edin
training i geçtikten sonra ilk turda adamlardan kaçarken asansöre biniyoruz ya sonra ilerde 2. kez asansöre bindiğimde oyun menüye dönüyo
devam edince checkpointe dönüyo
nedeni konusunda bi fikriniz var mı

Aynı sorun bende de çıktı. :helpsmilie:

İnternette oyunla ilgili videoları gezerken rastladım. Sanırım o asansöre bindikten sonra senaryoyu anlatan mini video var. Galiba biz oyunu yüklerden o videoda sorun olduğu için de oyun orda takılıyo. şimdi oyunu onarıyorum. Bakalım ne olacak?

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sorun yaşayan arkadaşlara bi tavsiyem var
torrent sitelerinde oyunla birlikte gelen crack dosyasında sorun olduğunu biliyorum.sonradan crackfix dosyası yayınlandı onu deneyin isterseniz

rdmsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah kardeşim crackfix de sorun çıkmıyo

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bişey diil
ama bazı yerlerde nedense koşarken duruyo onu çözemedim
acaba oyunun kendisinde mi var yoksa bi hatamı var
sizde de oldumu ?

rdmsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu bitiren var mı takıldım da bi yol göstersin
caps koydum takıldım burda
suuzy8859jrh26nud26.jpg

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet bende takılmıştım aynı yerde
tam neresinde takıldın bilemiyorum ama baştan anlatıyim once ordan kayarak aşağı inince sağ tarafa ilerle.sağında demir teller var onlara yüzünü dönüp "space +Q+space yapıp arkanda kalanyere çık.oraya çıkınca zaten havalandırma borularına atlayarak yukarı devam et
yukarı çıkınca karşıda kırmızı kenarlı havalandırma deliğine doğru duvardan koşarak devam et duvarın ucunda karşıya sıçra.

http://forum.shiftdelete.net/oyun/68961-mirror-edge-yeni-oyun-3.html

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
resme dikkatli bakınca farkettim sen yukarı tırmanmışsın zaten.o üzerinde durduğun havalandırma borusundan koşarak duvarda yürü ordan da karşıya atla

oldfather

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı asansör sorunu bnde yaşıyorum crackfix indirdim ama bu seferde exe. hatası weriyor nerde yalnış yapdım acaba? yardımcı olur musunuz

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
crackfix dosyasını binaries klasorune yapıştırdıysan ve hala hata veriyosa ya farklı bi siteden crackfix bul indir yada oyunu kaldırıp yeniden kur sonra crackfx dosyasını "binaries" klasorune yapıştır.sorun çözülür