Mirror's Edge sorunsalı(Steam)

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar zamanında bu oyunu illegal yollardan adam akıllı oynamak için çok taklalar atmıştım. Malumuz oyun bir sahnede takılıyordu. 3 gün önce Steam de 5 dolara görünce gözüm döndü bir anda oyunu satın aldım. Güzel bir şekilde indirdim ama daha ilk seferde oyun başlamadı. Mirror's Edge çalışmayı durdurdu hatası verdi. Daha sonra netten bir çözümünü bulup onu hallettim. Tam seviniyordum derken o malum yerde oyun acayip kasmaya başladı yine. Açıkçası 5 dolarım çöpe gitti. Çözümünü bilen var mı? Paramın boşa gitmesini istemiyorum.

Reaksiyon puanı
10,315
başlığına bayıldım arkadaşım!:)

valla işportada bile bu kadarını bulamazsın.

not: kusura bakma, teknik işlerden anlamam, başlığını görünce sade bunun için girdim konuya.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar zamanında bu oyunu illegal yollardan adam akıllı oynamak için çok taklalar atmıştım. Malumuz oyun bir sahnede takılıyordu. 3 gün önce Steam de 5 dolara görünce gözüm döndü bir anda oyunu satın aldım. Güzel bir şekilde indirdim ama daha ilk seferde oyun başlamadı. Mirror's Edge çalışmayı durdurdu hatası verdi. Daha sonra netten bir çözümünü bulup onu hallettim. Tam seviniyordum derken o malum yerde oyun acayip kasmaya başladı yine. Açıkçası 5 dolarım çöpe gitti. Çözümünü bilen var mı? Paramın boşa gitmesini istemiyorum.

Takılan bölümün / yerin ismi nedir ? Oyunu oynamadığım için şunu yap diyemem ancak bölüm ismi verirseniz araştırabilirim.

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlığına bayıldım arkadaşım!:)

valla işportada bile bu kadarını bulamazsın.

not: kusura bakma, teknik işlerden anlamam, başlığını görünce sade bunun için girdim konuya.
İYi anlamda mı kötü anlamda mı tam anlayamadım :D

Takılan bölümün / yerin ismi nedir ? Oyunu oynamadığım için şunu yap diyemem ancak bölüm ismi verirseniz araştırabilirim.

Sorunu hallettim ilgilendiğin için çok teşekkürler.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
aynı oyun bende de var orjinal olarak ve bende bi sorun yok. Ama henüz o dediğin yere gelmedim. (Chapter 3 ü diyorsun)

marjelative

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski bir büyüğümüz "güzel Türkçemizi "sal"larla sellere verdiler" demişti.
ben de onu demek istemiştim arkadaşım,
"sorun"larımızı, "problem"lerimizi "sal" ile sel'e verdiğin için!:)

Öncelikle sorunsal Türkçe bir kelime. Sende problem kelimesini kullanmışsın Türkçe olmayan bir kelime kullanmışsın. Bende Türkçe'ye önem veriyorum o kouda hiç bir sıkıntın olmasın.

aynı oyun bende de var orjinal olarak ve bende bi sorun yok. Ama henüz o dediğin yere gelmedim. (Chapter 3 ü diyorsun)

Bende Nvidia ekran kartı olmadığı için takıldı galiba. Physx seçeneğini pasif yapınca takılmaların hepsi gitti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sorunu bende yaşadım ve ve çok araştırdım.
O zamanın (2-3 yıl önce) güncel crackini ini indirip sorunu gidermiştim.
Sorun grafiklerde, seslerde yada başka birşeyde değil oyunun exe'sinde.
Orjinalde nasıl böyle birşey yaptı onu bilemiyorum.

Bu konuyu steam'e sorabilirsin iyi destek veriyorlar. Ama dediğim gibi ben oyunu o crack sayesinde bitirmiştim..
Ve şimdi Mirror's Edge 2' yi dört gözle bekliyorum :)