Miroslav Stoch'tan ayrılık mesajı!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'de Miroslav Stoch, Instagram hesabından ayrılık mesajı yayınladı.

fft104mm3830450.jpg

Fenerbahçe'de bu sezon patlama yapması beklenen ancak oynanan maçlarda bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Miroslav Stoch, Instagram hesabından Fenerbahçeli taraftarlara ayrılık mesajı gönderdi.

Stoch yönetimin kendisine ayrılmasının daha iyi olacağını ve Fenerbahçe taraftarını asla unutamayacağını açıkladı.

Stoch'un paylaştığı mesajda, "Bu mesajım Fenerbahçeli taraftarlara. Büyük maçlarda her zaman arkamda olan ve destekleyenlerle oynadığım için gururluyum. Ancak bir karar vermek zorundayım. Yönetim bana kulüpten ayrılmamın daha iyi olacağını bildirdi. İlk başta bunu duyduğumda kötü oldum ama iyiyim. Fenerbahçe taraftarı benim için her zaman birinci sıradadır." dedi.

GT3on_BB_jpg_1.png

KAYNAK

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahce'de kadroda düşünülmeyen Stoch, Bursaspor ile anlaştı.

Şansal Büyüka: "Stoch'un yıllık ücretinin ilk yarıdaki kısmını Fenerbahçe, ikinci yarıdaki kısmını ise Bursaspor ödeyecek bilgisi geldi" -SPORX-

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
stoch'a çok şans verildi ama kullanamadı. bursaya gittiği iyi oldu. yalnız niye maaşının bir kısmını biz ödüyoruz. madem kar getiren bir transfer değil katara vs yollasaydık yine

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Stoch a yeterince şans verilmediğini düşünüyorum. Emenikeye Selçuk a bile daha çok şans verildi. Bu sezonda şimdiye kadar oynana maçlarda çok şans bulamadı, eğer futbol oynamak istiyorsa başka bir takıma gitmesi gerekiyordu kendi için en doğru kararı verdi.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Yolla gitsin bildiğin çöp taraftar bundan ne bekliyor anlamış değilim hiç beğenmiyorum bi geçen senelerde golü var diye abartılıyor verilsin bursaya.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bence biraz fazla yükleniyorsunuz. sonuçta 25 yaşında bir futbolcu. doğru hocayla sıçrama yapabilirdi ama denk gelemedi o hocaya. bence şu an ki oyun düzeninde yer bulabilecek kapasiteye sahip. özellikle de avrupa maçları başladığında rotasyonda düşünülebilir. eğer yine başarılı olamazsa devre arasında gönderilir.