Mint mi kali mi?

ibrahim bulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar dualboot ile linux kurmak istiyorum ama sizce kali mint mi kurayım hangisi dah iyidir
yardımcı olursanız sevinirim

Kaleihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer acemiysen kali'yi deneme. Daha çok sızma testleri için üretilmiş bir dağıtımı günlük işler için kullanmak pek mantıklı değil. Linux mint güzel dağıtım.

S

SDN Anonim 494645

SDN Okuru
Bu tamamen sizin deneyimize bağlı bir olay. Eğer stabillikten daha çok update vb. diyorsanız Kali kullanabilirsiniz, hatta Arch ya da Manjaro kurmanızı tavsiye ederim. Ama kararlı bir sürüm bekliyorsanız, çok da bilgi sahibi değilseniz Mint kullanmalısınız. En azından karşılaştığınız sorunlar karşısında pratik bir şekilde çözüm üretmenizi mümkün kılıyor.

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503
Amacınıza bağlı hack huck işleri ile uğraşıyorum diyorsanız kali, yok normal kullanım için istiyorum diyorsanız tabii ki Linux Mint KDE.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
En son çıkanı MİNT'ti galiba bence orta seviye bir sürümden başlayarak ilerlemen daha iyi ben şahsen ilk 2000'li yıllarda WİNDOWS'UN o zaman ki sürümlerinde başlamıştım ve şimdi rahat bir çok işletim sistemini kullanabiliyorum.Tabi gecemi gündüzüme katarak geliştirdim kendimi.:);)o_O

neymar_fato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bu tamamen sizin deneyimize bağlı bir olay. Eğer stabillikten daha çok update vb. diyorsanız Kali kullanabilirsiniz, hatta Arch ya da Manjaro kurmanızı tavsiye ederim. Ama kararlı bir sürüm bekliyorsanız, çok da bilgi sahibi değilseniz Mint kullanmalısınız. En azından karşılaştığınız sorunlar karşısında pratik bir şekilde çözüm üretmenizi mümkün kılıyor.
her şeyin bi amacı var
peki sen ne istiyorsun