Mini'yi satıp mini2 mi alayım?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkese merhaba. İpad mini 64gb celluar yani 4g hediye geldi. Ama biraz araştırdım da mini2 retina ekran daha iyi gibi. Sizce bu tableti bir telefoncuya (tanıdık) verip aynı özellikte retina mini alsam bana kaç liraya mal olur?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Herkese merhaba. İpad mini 64gb celluar yani 4g hediye geldi. Ama biraz araştırdım da mini2 retina ekran daha iyi gibi. Sizce bu tableti bir telefoncuya (tanıdık) verip aynı özellikte retina mini alsam bana kaç liraya mal olur?
benim düşüncem almaman yönünde retinanın ekranı daha iyidir ama elindeki aletle aynı işi görecek sonunda aynı yazılım vs. vs.Sadece ekran için değiştirme derim hem 64 gb mış hem sim takılabiliyor.He eğer param çok dersen o zaman bişi diyemem elindeki güzel aletin kıymetini telefoncu arkadaşın bilemez :)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim düşüncem almaman yönünde retinanın ekranı daha iyidir ama elindeki aletle aynı işi görecek sonunda aynı yazılım vs. vs.Sadece ekran için değiştirme derim hem 64 gb mış hem sim takılabiliyor.He eğer param çok dersen o zaman bişi diyemem elindeki güzel aletin kıymetini telefoncu arkadaşın bilemez
Ekrandansa birinde 64bit a7 çip diğerinde a5 çip var. Performansları da değişik. Aralarında kaç lira fark vardır? Daha kutu jelatini duruyor.

Reaksiyon puanı
16,128
sim takılıyken çarı gelince tepki veriyor mu? dark evopad 3g m7220 lanchuer olmadan carıya cevap verebiliyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

İpad mini ile İpad mini retina arasında dağlar kadar performans, ppi, çözünürlük ve donanım farkı var.

Eğer bana 4G lazım falan değil diyorsan retina ile hiç düşünmeden takas etmelisin.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

İpad mini ile İpad mini retina arasında dağlar kadar performans, ppi, çözünürlük ve donanım farkı var.

Eğer bana 4G lazım falan değil diyorsan retina ile hiç düşünmeden takas etmelisin.
Hele şükür üstat yetiştin yine. Evde note 10.1imin simini kullanıcam. O yüzden sim yuvası lazım. Aynı özellikte mini2ye geçsem ne kadar patlar bana?n200 lira falan olursa değiştirebilirim

Reaksiyon puanı
16,128
hiç maceraya girme bence çok daha pahalıya patlar...

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben olsam direk geçiş yaparım, arada çok fazla fark var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hele şükür üstat yetiştin yine. Evde note 10.1imin simini kullanıcam. O yüzden sim yuvası lazım. Aynı özellikte mini2ye geçsem ne kadar patlar bana?n200 lira falan olursa değiştirebilirim

Yani ipad mini retinaya sim kartımı taktırıcaksınız? öyle bir şeyler duymuştum ama hiç araştırmadım bu konuda bilgim yok :/

Sim kart takılıyormuş diye duydum ve cok pahalıymış demişlerdi sanırım 200 ile 400 arası olabilir.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
alacağın mini retinanın cellular durumu ve Hafızası elindekinden farklı mı yada hafıza aynı olup cellular yoksa bu senin için problem olur mu bunları dert etmezsen değiştir. neden, çünkü retina ekran cidden farkediyo eline al ikisini miniye bu nasıl bi ekran dersin birde daha uzun kullanırsın misal iphone 4 ün ios8 almayacağı gibi ilerde mini 2 güncelleme alır mini almaz.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar derdim şu iPad mini 64gb lte satıp mini 2 64GB sadee wifi modeli alsam kaç lira daha vermem gerekir? Not:tablet hediye o yüzden faturası yok. Yurt sışından değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

alacağın mini retinanın cellular durumu ve Hafızası elindekinden farklı mı yada hafıza aynı olup cellular yoksa bu senin için problem olur mu bunları dert etmezsen değiştir. neden, çünkü retina ekran cidden farkediyo eline al ikisini miniye bu nasıl bi ekran dersin birde daha uzun kullanırsın misal iphone 4 ün ios8 almayacağı gibi ilerde mini 2 güncelleme alır mini almaz.

Elimde 64gb celluar ipad1 var. Ama almak istediğim mii 2 64gb sadece wifi istiyorum
Cellulara gerek yok yani. Ve cihaz gediye tr dn alınma faturasız. Telefoncuda belirttiğim cigazla değiştirsem kaç lira fark olur?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elindeki hiç kulanmadıysan 900 tl mini retina 16 wifi en pahalı 1000 tl olsa 32de 1250 gerisini sen düşün

Reaksiyon puanı
16,128
büyük hata olur lte olan verip wifi alınmaz hediye hiç verilmez ...

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
büyük hata olur lte olan verip wifi alınmaz hediye hiç verilmez ...
Evde mini ile uyumlu bir sim kart yok. Zaten telefonu wifi yapıp tableti ona bağlarım. Öte yandan mini 2de a7 çip ve retine ekran var. :/

Konu hala günceldir arkadaşlar. Ama hala tatmin edecek bir cevap gelmedi açıkçası. Kaç lira fark olur 64gb wifi 4g mini yerine 64gb wifi mini2 alsam?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

ortalama kaç lira daha eklemem gerekir üstüne? Benimki 64gb cellular istediğim 64gb wifi. Bir de hediye olsuğundan fatura yok ama tr alımı.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sıkışık değilsen düşünmeden almalısın retina ekranlı ipadi
Taktım zaten alıcam da ben maksimum 250 civarı bir şey koyabilirim üstüne. Yoksa anlamı da kalmaz ki hediyenin. Mini ile arasında ekrandan çok işlemci farkı var.

Reaksiyon puanı
16,128
hediye eden tak şu simi de 4gnin farkı ne görelim dersene diyeceksin?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hediye eden tak şu simi de 4gnin farkı ne görelim dersene diyeceksin?
Değiştirdim derim sorun olmaz. Zaten yeni hat da almak zoeunda değilim ki.

Ortalama ne kadar fark öderim koskaca sdn'de sorumu cevaplayacak babayiğit yok mu??

Reaksiyon puanı
16,128
2300 sendeki olsa o kac bilmiyorum vatanda o model yok cok gorulen model degil bence kiymetini bil ucuza kacmamislar dark evopad 3g m7220 alip siyrilabilirdiler bendeki o...

Zhny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı şekilde bende mi değiştirsem diye düşünüyorum uyguna bulursam elimdekini satıp mini retina alacağım.