Mini, yeni yüzüyle yakalandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk kez altı ay önce başlatılan 'makyaj operasyonu'nun ardından yaz aylarında yollara çıkacak Mini, yeni yüzüyle kameralara yakalandı.

mini.jpg

BMW tasarımcıları en ünlü retro otomobillerden biri olan Mini'yi ışık oyunlarıyla eski hantal ve statik görüntüsünden biraz daha kurtarmaya çalıştıkları görülüyor.

Otomobilin dışında Mini tutkunları dışında ilk bakışta fark edilemeyen yenilikler yeni tamponlar, hava girişleri ve tampon altında hafif şişkin spoilerden ibaret, otomobilin arkasında da yenilenen tampon, stop grupları ve bagaj kapağının üstünde spoilerden ibaret.

mini_b.jpg

Otomobilin içini görmememize rağmen tahminlerimiz, tıpkı Mini Crossover modelinde olduğu gibi daha parlak, daha kaliteli görünüme sahip plastik ve gerçek metal aksesuarlarının kullanılacağı, direksiyonun, havalandırma ızgaraları ve gösterge panelinin tasarımının bu yeni modele uygulanarak otomobilin içinin daha modern bir görünüme kavuşacağı yönünde.

BMW'nin şu anda aracın motoru üzerinde bazı çalışmalar yaptığı ve şimdikinden yüzde 10-15 civarında daha ekonomik bir Mini'yi yollara çıkarmayı planladığı ifade ediliyor.

Yeni makyajlı Mini'nin lansmanının 2010 Paris Otomobil Fuarı'nda yapılacağı açıklandı.

ZAMAN

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bu tam benlik olmuş ama ahh! :D O mini arabayı almam yıllar sürer. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sana araba yok! :D

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Aaa!!! :D Var işte. Arabayı iyi kullanmaya başladım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kulağını çekmem işe yaradı mı? :):)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sevmedim.:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Bende sevmedim :D Yol hariç heryerden giderim bu nasıl gidecek araziden :D Gerçi puntoda dökülmeye başladı :D