Mini USB Vantilatör

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bluelight teknolojisi ile konfora hazır olun. Bluelight sizi serinletirken kod yazmaya , internette gezinmeye ve Rahatlık ile Film dizi izlemeye alışın. Hayat hiç bu kadar serin olamazdı. Bluelight...

Arkadaşlar reklamdan sonra :D :D Bana şu yüz ifadesi ile bakmayınız :sneaky2:

Elime yeni geçen ürün gerçekten üflüyor. Gıdınıza doğru devamlı üflenmesi hoş ve iç gıdıklıyor :P Ben şuanda etkisini üzerimde görüyorum. Güneş alan bir penceresi olan odadayım. Ve gerçekten serinletiyor. Ama sıcaklık biraz daha artsın bakalım devam edecekmi etkisi :D Malzemesi sağlam 15 cm fan çapı USB 'li olması için normal bir boyut. Şık bir görüntü. Kaliteli malzeme gibi duruyor. Az önce bim aktürelden aldım (Kapıda izdiham vardı eziliyordum) :4: Buyurun kendi gözünüzle görün..

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/mini_usb_vantilator/aktuel.aspx

Bir kaç resimde benden.

p4mgl.jpg

p4mgv.jpg

p4mh8.jpg

ar1k4n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az üfürüyor elektronık baglantısında oynama yapmam lazım :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
az üfürüyor elektronık baglantısında oynama yapmam lazım :D

Az mı üflüyor :D Fazlası adamı fıtık eder :D Sürekli çalıştırmıyorum bile üşütüyor :P :D Anlatırsan neer yaptığını bizde yaaprız ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Dün satışa başlandı, mağaza da kaldı ise devam ediyordur.

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende aldım. Ürün gerçekten sessiz. Bu ürünü alacak arkadaşlar öyle güçlü bir vantilatör beklentisine girmesin.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende aldım. Ürün gerçekten sessiz. Bu ürünü alacak arkadaşlar öyle güçlü bir vantilatör beklentisine girmesin.

Mini vantilatörden ne beklenir. masanın üzerine koy Pc karşısına geç o üflesin. :D Sen serinle bu kadar basit :)

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Bu Gün Aldım Belki Fayası Olur Diye Bu Gün Gene Anladım Bimden Bişey Alınmayacağını Ürün Bozuk Çıktı .

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende Bu Gün Aldım Belki Fayası Olur Diye Bu Gün Gene Anladım Bimden Bişey Alınmayacağını Ürün Bozuk Çıktı .

Fişi ile geri götür anında değişim yapılıyor . BİM e bu konuda güvenirim.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
yalnız koltukta otururken bunu bacak arana alıyosun dizlerinin üstüne de laptopu koyuyosun :D normalde 35-40fps oynadığım batman arkham city oyununu 60fps oynadım :D hem de medium'dan high kaliteye çekerek :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
alabilenlere hayırlı olsun güle güle kullansın bu ürünün performanslı çalışması pc'nin usb'lerini sağlıklı beslemesi mümkün olduğunda olur eğer yeterli performanslı çalışmadığını düşünüyorsanız 3-5lira'ya satılan usb şarj cihazı alıp onunla kullanın 500mA versin yeter.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bunlardan bulabilirseniz alın çok iyi gerçekten ..
Ben bi aralar Van'dan almıştım şimdi getirdim Afrikada kullanıyorum, çok işime yarıyor ayrıca bende bi tane de daha bi ufaklık var rengarenk bişe :)
yanarlı dönerli :tt1::clap:

Normalde bu büyük olanı kullanıyorum ..
xx5.jpg

Ama bi yere felan gideceğimde alıyorum benim küçüğü gidiyorum fena bişe boyutuna bakmayın iyi üflüyor :)
64et.jpg

hx77.jpg

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ben de aldım çok hoş.

Aşırı beklentisi olmayanlar için ideal.

Masanın üzerinde tatmin edici bir serinlik sağlıyor, sesi az.

Ramazan'da vakit bilgisayar karşısında geçer, bari serin geçsin değil mi :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
arkadaşlar bunlardan bulabilirseniz alın çok iyi gerçekten ..
Ben bi aralar Van'dan almıştım şimdi getirdim Afrikada kullanıyorum, çok işime yarıyor ayrıca bende bi tane de daha bi ufaklık var rengarenk bişe :)
yanarlı dönerli :tt1::clap:

Normalde bu büyük olanı kullanıyorum ..
xx5.jpg

Ama bi yere felan gideceğimde alıyorum benim küçüğü gidiyorum fena bişe boyutuna bakmayın iyi üflüyor :)
64et.jpg

hx77.jpg
bende de 2 tane var biri laptopu biri beni serinletiyo :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bunu kasanın içine monte etsek, bağlantı kablosunu da anakarttaki ön panel usb portuna taksak yazın sıcağında kasayı soğutabilir :D bu bim teşkilatı çok değişik ürünler bulup satıyor :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ben de 4 gündür kullanıyorum harika bir şey ve kesinlikle yeterli üflüyor zira sabit kaldığı için yüksek hava akımı belli bir zaman sonra baş ağrısı yapıyor bunda öyle bir durum olmadı :) bu arada size tavsiye bir pet şişenin içine su doldurun ve dondurun daha sonra bunu vantilatörün arkasına koyun bildiğiniz klima oluyor :D

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben de 4 gündür kullanıyorum harika bir şey ve kesinlikle yeterli üflüyor zira sabit kaldığı için yüksek hava akımı belli bir zaman sonra baş ağrısı yapıyor bunda öyle bir durum olmadı :) bu arada size tavsiye bir pet şişenin içine su doldurun ve dondurun daha sonra bunu vantilatörün arkasına koyun bildiğiniz klima oluyor :D
Zeka zeka :D

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Pet şişe olayını deniyecem :D Bende baş agrısı yapıyor ama yarım saat sonra yakın mesefada oldugu içindir belki.

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben kasanın içinden 2 tane söktüm üniversal şarj aleti ile 21 volt veriyorum baya bi kuvvetli oluyor