Mini Full Hd Uydu Alıcısı Tavsiyeleri

murguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

200 TL.'yi geçmeyecek şekilde mini full hd uydu alıcısına ihtiyacım var. Kanal geçişleri ve özellikleri konusunda şiddetle tavsiye ettiğiniz uydu alıcıları var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Esen kalın.

murguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak kimse ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
NEXT MINIX COOL FULL

%20 İndirime girmiş, Fiyatı ve özellikleri uygun geldi bana. Sende bir bak derim. 199 TL

EE_2241300.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gerçi gittigidiyor gibi sitelerde, 120 liraya kadar bulunabiliyor (muş)

murguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. Kullanan arkadaşlarım varsa bilgilendirirlerse çok sevinirim. Çünkü bir tane aldım daha önce tv'yi hoplatıyordu az kalsın. O yüzden bir kere alayım tam olsun diye düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim.

asderin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
next minix hd (pembe renkli) 1 yılı geçti kullanıyorum bir problem çıkarmadı. Profesyonel bir ürün almayı düşündüğüm için satmayı düşünüyorum.Uygun fiyata İkinci el düşünürseniz pm atabilirsiniz.(Vatan bilgisayardan almıştım Garantisi devam ediyor)

murguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ilgine çok teşekkürler. Ama yaklaşık 2 saattir formları araştırıyorum kanal geçişleri yavaşmış. Şikayetçi çok. Sağolasın. Başka düşünüyorum. Goldmaster silver kullanan var mı ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hiremconun mini modelleri de var bir bakın isterseniz. hepsiburada da bulabilirsiniz.

asderin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mini hd receiverlerin hepsi ALI işlemci kullanıyor...İşlemcileri aynı olduğu için görüntü özellikleri ve hızları hepsinde aynı...İşlemciler içinde en düşük kalite ALI işlemcilerdir....STI, conexant, ibm, broadcam gibi işlemcilerin mini receiveri yok...

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

200 TL.'yi geçmeyecek şekilde mini full hd uydu alıcısına ihtiyacım var. Kanal geçişleri ve özellikleri konusunda şiddetle tavsiye ettiğiniz uydu alıcıları var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Esen kalın.
selam
mını uydu alıcılarda ısınma donma cesıtli sorunlar çıkıyor
kendı kullandıgım neta 6500 uydu alıcıyı tavsiye edeyim
sti işlemcili sd ve hd görüntü kalitesi çok iyi kanal geçişleri hızlı
stanbyda bırakıyorum yeni kanalları kendi yüklüyor kumandası 10 metreden çekiyor kayıt yapıyor memnunum

http://www.sanalpazar.com/Neta-6500-Hd-Turksat-Kanal-Sistemli-Hdmi-Kablo-Hediye__isp8310701

murguc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli arkadaşlarım yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Minilerin ALI işlemci kullandıklarını bilmiyordum. Onlarda dediğiniz gibi fazla kaliteli görüntü elde edilemiyormuş. Bu bilgiler fikrimi değiştirmeme yardımcı oldu. Neta ve Hiremco yada uygun bir fiyatta bulabilirsem Goldmaster STI işlemcili bir cihaz alacağım. Tekrar teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
botech piko 207 hd tavsiye ederim internet paylaşımıda var içinde p/f ürünü gibi