Merhaba, Benim Intel(8) core (Tm) 2 CPU 4300 1.80 Ghz işlemcim, 3gb ramim, zotac geforce 9600 gt ekran kartım var minecraftda kaç fps alırım?
Oynayacağınız sürüme göre değişiklik gösterebilir. Son sürümde pek iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum ama eski sürümlerde 50-60 FPS oynarsınız gibi.Merhaba, Benim Intel(8) core (Tm) 2 CPU 4300 1.80 Ghz işlemcim, 3gb ramim, zotac geforce 9600 gt ekran kartım var minecraftda kaç fps alırım?
Optifine ve 8x8 kaynak paketleri ile desteklenirse daha da yüksek değerler alabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Minecraft'ı daha hızlı açmaya yarayan ''Lunar Client'' gibi uygulamalar da bulunmakta. Oynanabilir olmalı.Oynayacağınız sürüme göre değişiklik gösterebilir. Son sürümde pek iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum ama eski sürümlerde 50-60 FPS oynarsınız gibi.
Optifine Ultra biraz daha iyileştirecektir dediğiniz gibi.Optifine ve 8x8 kaynak paketleri ile desteklenirse daha da yüksek değerler alabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Minecraft'ı daha hızlı açmaya yarayan ''Lunar Client'' gibi uygulamalar da bulunmakta. Oynanabilir olmalı.
Oynayacağınız sürüme göre değişiklik gösterebilir. Son sürümde pek iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum ama eski sürümlerde 50-60 FPS oynarsınız gibi
1.8 yada 1.14 1.15 sürümlerinde oynayacağım 30 40 fps yeterOynayacağınız sürüme göre değişiklik gösterebilir. Son sürümde pek iyi sonuçlar alacağınızı düşünmüyorum ama eski sürümlerde 50-60 FPS oynarsınız gibi.
fps arttıran paketler yükleyebilirim belki biraz daha fps artışı olur.Optifine ve 8x8 kaynak paketleri ile desteklenirse daha da yüksek değerler alabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Minecraft'ı daha hızlı açmaya yarayan ''Lunar Client'' gibi uygulamalar da bulunmakta. Oynanabilir olmalı.