• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Minecraft'ı kuramıyorum

furkan.durmaz.1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
bilgisayarım lisanslı windows 10 oyunu indiriyorum kuruyorum ve oyunu açıyorum minecraft yazısı geliyor ve gerisi gelmiyor yardım edebilir misiniz?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
evet denedim ama olmuyor. oyun sahte olduğu için mi acaba ?
Hayır o internetten dolayı biraz geç geliyor . Ben kotayı aştığımda da aynı şey vardı . Kullanıcı adı falan girdiğimde bile jarların yüklenmesi uzun suruyordu . İnternetten dolayıdır . Olmadı PC yi yeniden başlat ve modemi aç kapa :)

furkan.durmaz.1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayır o internetten dolayı biraz geç geliyor . Ben kotayı aştığımda da aynı şey vardı . Kullanıcı adı falan girdiğimde bile jarların yüklenmesi uzun suruyordu . İnternetten dolayıdır . Olmadı PC yi yeniden başlat ve modemi aç kapa :)
dediklerini denedim ama olmadı bende kullanıcı adı ekranı falan da gelmiyor. sadece minecraft yazısı geliyor sonra da hiç birşey gelmiyor

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
internete Teamextreme açılmama sorunu yaz birsürü video var illahaki birisi yardım eder sana :D

DarkProKnight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
bilgisayarım lisanslı windows 10 oyunu indiriyorum kuruyorum ve oyunu açıyorum minecraft yazısı geliyor ve gerisi gelmiyor yardım edebilir misiniz?
Kardeş kısa ve net çözüm bu aynısı olursa yaparsın.
.minecraft<minecraft launcher<options.txt
bu dosyayı sil düzelir.

SaintAckbar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Minecraft Team Extreme Launcher diye arama yaptır bunu masa üstüne kur ufak bi exe dosyası zaten ondan sonra çalıştır ve hangi sürümü indirmek istiyorsan kur