Lycrizm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Güzel Minecraft Serisi çeken varmı modsuz "Luser" gibi Çok kasılmaya çalışan deil de Eğlencesine oynayan biri var mı LAZER gibi
Adal.Güzel Minecraft Serisi çeken varmı modsuz "Luser" gibi Çok kasılmaya çalışan deil de Eğlencesine oynayan biri var mı LAZER gibi
Selam ben adaall.
Eydıl .Selam ben adaall.
Adal'a önce bakıyordum Luser güzel bina vs. yapıyor hatta ikisi de yapıyor ama nedense bana samimi gelmiyorlar. Yani onlara kahkaha atarken vs. düşünemiyorum. Şuan takip etmiyorum belki öyle değillerdir ama ne biliyim aman güleyim vs. havasında değiller belki mizacları böyledir.
Genelde arkadaşlarıyla oynadığı videolar çok iyi oluyor öneririm .Adal'a önce bakıyordum Luser güzel bina vs. yapıyor hatta ikisi de yapıyor ama nedense bana samimi gelmiyorlar. Yani onlara kahkaha atarken vs. düşünemiyorum. Şuan takip etmiyorum belki öyle değillerdir ama ne biliyim aman güleyim vs. havasında değiller belki mizacları böyledir.
Minecraft izlemiyorum oynamıyorum artık ama bir ara tekrardan başlayasım var. O giden dünyamın planı hayal meyal olsa da aklımda, onu yapmayı istiyorum.Genelde arkadaşlarıyla oynadığı videolar çok iyi oluyor öneririm .
Ben bir dağ evi yapıp altını kazıp ufak bir şehir kurmuştum çok iyi oluyor .Minecraft izlemiyorum oynamıyorum artık ama bir ara tekrardan başlayasım var. O giden dünyamın planı hayal meyal olsa da aklımda, onu yapmayı istiyorum.
Bu oyun gerçekten bırakılamıyorMinecraft izlemiyorum oynamıyorum artık ama bir ara tekrardan başlayasım var. O giden dünyamın planı hayal meyal olsa da aklımda, onu yapmayı istiyorum.
Benim kendi sandık kulem vardı altında büyü odası tasarlamıştım. Yanında koyu bir evim vardı ama orada hayvanlar vardı ev nehir kenarı. Arkası full ağaç. Hatta kulenin yanında 17. katmana kadar (bunu unutmam) dev bir madenim ve harita tablom vardı. Hileyi sadece uçarak harita çıkarmak kullanmıştım.Ben bir dağ evi yapıp altını kazıp ufak bir şehir kurmuştum çok iyi oluyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu oyun gerçekten bırakılamıyor
Oyun güzel ama bir zaman sonra yapacak birşey kalmıyor :/
Şu oyunda zamanımı en çok ev yapmalık yer aramak için harcmışımdır .Benim kendi sandık kulem vardı altında büyü odası tasarlamıştım. Yanında koyu bir evim vardı ama orada hayvanlar vardı ev nehir kenarı. Arkası full ağaç. Hatta kulenin yanında 17. katmana kadar (bunu unutmam) dev bir madenim ve harita tablom vardı. Hileyi sadece uçarak harita çıkarmak kullanmıştım.
Ben otel yapmak için orman yakan mütahitler gibi (ironi tabikide) ormanı filan kesiyordum.Şu oyunda zamanımı en çok ev yapmalık yer aramak için harcmışımdır .
Şey bazen bu oyunda orman yakmaktan zevk alıyorumBen otel yapmak için orman yakan mütahitler gibi (ironi tabikide) ormanı filan kesiyordum.
Amaçları o değil zaten. Luser Minecraft ile alakalı bilgilendirici videolar çekiyor.Adal'a önce bakıyordum Luser güzel bina vs. yapıyor hatta ikisi de yapıyor ama nedense bana samimi gelmiyorlar. Yani onlara kahkaha atarken vs. düşünemiyorum. Şuan takip etmiyorum belki öyle değillerdir ama ne biliyim aman güleyim vs. havasında değiller belki mizacları böyledir.