AhmetKorkusuz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum... Minecraft modlu oynarken kodlarla uğraşıyordum superpickaxe diye bi kod buldum (büyük ihtimalle modlardan geliyor) ne işe yarıyor diye denemek için rastgele birini yazdım ve kazma çoklu kırıyor artık bunu nasıl düzelticeğimi bulamadım modların listesini ve kodun resmini aşşağıda atıcam ama bu düzelmezse dünyayı yeniden açmak zorunda kalıcam ve bunu istemiyorum birsürü eşyam gidicek en önemliside Baskın durdurdum köyün kahramanı gidicek ona üzülücem neyse fotoğraflar:
Modların Fotoğrafı:
Kodun Fotoğrafları:
Fotoğraflar bunlar neden uğraşırsan kodlarla....
Modların Fotoğrafı:
Kodun Fotoğrafları:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu bozmuşum galiba... Gamemode da o olan kazmayla kırıyorum kırdığım blok 2 kez kırılıyor ve kırdığım blok yere düşüyor (GAMEMODE DAYKEN...)Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiyorum... Minecraft modlu oynarken kodlarla uğraşıyordum superpickaxe diye bi kod buldum (büyük ihtimalle modlardan geliyor) ne işe yarıyor diye denemek için rastgele birini yazdım ve kazma çoklu kırıyor artık bunu nasıl düzelticeğimi bulamadım modların listesini ve kodun resmini aşşağıda atıcam ama bu düzelmezse dünyayı yeniden açmak zorunda kalıcam ve bunu istemiyorum birsürü eşyam gidicek en önemliside Baskın durdurdum köyün kahramanı gidicek ona üzülücem neyse fotoğraflar:
Modların Fotoğrafı:
![]()
Kodun Fotoğrafları:
![]()
![]()
Son düzenleme: