- Reaksiyon puanı
- 0
Creepypastalara inanmayı 5 yıl önce bıraktımArkadaşlar Herobrine'ı gördüm.![]()
O yollar Pers belediyesine ait. Sende herhalde onların tarafındasın! O yamuk persler yapar sadece yamuk yolları.Hey roma imparatoru sen utanmıyo musun?
Senin Belediyyeler yüz yıllardır çalışmıyor. Yaptırdığınız yollarda At gitse sakatlanır, Araba gitse süspansiyonu çöpe gider.
Gelmişsin biz en iyisini yapıyoruz diyorsun hele.
Aha Roma yolundan bir örnek.
Ekli dosyayı görüntüle 133009
Godbridge ve moonwalk yapan kim?? Doğruyu söylesin.
Tip tip Hareketler yapınca nasıl yanlış yapmıyordu. Hareketler yakıyo abi ya.
Özür dilemeye gerek yok abi. Macera da güzel oluyor. Ama survival bedwars skywars 'dan daha güzel. Survival tek başına sıkıyor. Mecbur bizim @PCTEK @aliyasiny65 sonra @differentturk ile oynayınca sarıyor.Tip tip Hareketler yapınca nasıl yanlış yapmıyordu. Hareketler yakıyo abi ya.ahdhahahha
Huzur içinde uyusun. Adamı Amerikan yönetimi banladı bence.
Mayınkıraftçı konuyu açan arkadaşımdan özür dilerim. Ben oyun oynayınca yol yapmıyordum.
Maceracıydım gezip tozup heryeri araştırıyordum.
Knk youtube için modlu survival çekeceğim. 5 hafta sonra başlayacağım. Gelecek misin modluya? Discorddan konuşuruz zaten. ?Özür dilemeye gerek yok abi. Macera da güzel oluyor. Ama survival bedwars skywars 'dan daha güzel. Survival tek başına sıkıyor. Mecbur bizim @PCTEK @aliyasiny65 sonra @differentturk ile oynayınca sarıyor.![]()
Geliriiiim modları de sen. Aternos 'tan açarızKnk youtube için modlu survival çekeceğim. 5 hafta sonra başlayacağım. Gelecek misin modluya? Discorddan konuşuruz zaten. ?
Şu lag yok edici pluginde olsa yeter. İzleyicilere rahatsızlık vermeyelim de Alparslan. ?Geliriiiim modları de sen. Aternos 'tan açarız
Aynen. Hangi modlar olacak?Şu lag yok edici pluginde olsa yeter. İzleyicilere rahatsızlık vermeyelim de Alparslan. ?
Twilight forest gibi bir mod vardı o kesin olcakAynen. Hangi modlar olacak?
1.7.10 ile başlayalım mı ilk seride. Modlar hazır. 40 mod mu neydi? Daha sonra farklı toplarız. ? Senin fikrin nedir? Hatta discordda mı konuşsak? ?Aynen. Hangi modlar olacak?
Olur ancak sesli giremem.1.7.10 ile başlayalım mı ilk seride. Modlar hazır. 40 mod mu neydi? Daha sonra farklı toplarız. ? Senin fikrin nedir? Hatta discordda mı konuşsak? ?
O zaten içinde ? sen gelecek misin. Beklerim seni de. ?Twilight forest gibi bir mod vardı o kesin olcak
1.12 ve 1.11 destekli daha fazla mod var diye biliyorum.1.7.10 ile başlayalım mı ilk seride. Modlar hazır. 40 mod mu neydi? Daha sonra farklı toplarız. ? Senin fikrin nedir? Hatta discordda mı konuşsak? ?
5 hafta sonra pazartesi. Yani 2.dönemin ilk günü ? uygun mudur?Olur ancak sesli giremem.Ne zaman başlarız?
Bakarım belkiO zaten içinde ? sen gelecek misin. Beklerim seni de. ?
Tabi gelicem. Modların listesini at bakim. Drive ye yükle de kurayım.O zaten içinde ? sen gelecek misin. Beklerim seni de. ?
Makro var mı?36 cps hepsi
Şey pc elimde değil. Telefonum elimde. 5 hafta sonra olur mu? ?Tabi gelicem. Modların listesini at bakim. Drive ye yükle de kurayım.
drag click model o ile 100 cps yapan var model o laMakro var mı?
O zaten mod paketi içinde olmazsa olmaz. ?Twilight forest gibi bir mod vardı o kesin olcak